18.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Τελικά ο Ηλίας Ψηνάκης εκτός από μάνατζερ και δήμαρχος, αποδεικνύεται και άριστος σεναριογράφος, ο οποίος συνέθεσε προς τέρψη και αγαλλίαση των πολιτών του Μαραθώνα, σενάριο ηλεκτρονικού θρίλερ, γεμάτου ονειροφαντασία και σασπένς, που συζητιέται ευρέως στα τοπικά στέκια εν αναμονή του μεγάλου φινάλε.

Πρωταγωνιστές του θρίλερ ο «Γιώργος Ονειροπαρμένος» και η «Μαρία Φαντασμένη» οι οποίοι σύμφωνα με τη πλοκή του έργου, κρατούσαν αριθμούς πρωτοκόλλου ελεύθερους στις νευραλγικές  θέσεις που εργάζονταν, ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν διά πάσα νόσο του συστήματος. Με τους δύο πρωταγωνιστές συμπρωταγωνιστούν και αιρετοί προϊστάμενοι τους.

Έλα μου ντε όμως, που σε όλα τα θρίλερ, με το πλήρωμα του χρόνου και τη λαϊκή εντολή αποκαλύπτεται το παραμάγαζο και τότε…άστα να πάνε. Η συνέχεια επί της οθόνης της δίωξης ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι εικόνα αρχείου μας απ’ ένα σμήνος ψαρόνια που πέρασε πάνω απ’ το κεφάλι μας στη Ραφήνα προ ετών. Εικόνα που έφερε στη μνήμη μας την ταινία ‘’Τα πουλιά’’ του Άλφρεντ Χίτσκοκ, που μάλλον ταιριάζει γάντι με το σενάριο που περιγράψαμε πιο πάνω.   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα