18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΖΗΤΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΖΗΤΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ

Με μια selfie στέλνει το μήνυμά της η νεανική πολιτική παρέα από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Τέσσερις νέοι απ’ το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, βρέθηκαν σε κοινή τράπεζα με δική τους σημειολογία και κουβέντα για την επόμενη μέρα, με επιτακτική την ανάγκη ανανέωσης σε όλους τους τομείς της ΝΔ.

Η συνάντηση των τεσσάρων φίλων από παλιά, αν και από διαφορετικά σημεία της χώρας, Νεκτάριος Καλαντζής Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Παλλήνης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, η Θεσσαλονικιά Ανατολή Κωνσταντινίδου Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη επίσης μέλος της Π.Ε. της ΝΔ, πρόσφατα υποψήφια βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης, η Μυκονιάτισσα Κατερίνα Μονογυιού υποψήφια βουλευτίνα με τη ΝΔ στις Κυκλάδες και η Βανέσσα Μαυροειδή Αντιδήμαρχος Μεγαρέων, επισφραγίστηκε απ’ τον πλέον αγαπητό τρόπο της νεανικής κοινότητας, τη selfie που μας έστειλαν.

Κι όσο για το μενού; Να πούμε ότι περιείχε αρκετή αυτοδιοίκηση, με κυρίως πιάτο τις εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο κόμματος.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα