16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ Ν.Δ. ΠΕΤΑ ΤΗ ΜΥΓΑ ΑΠ’ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ...

Η Ν.Δ. ΠΕΤΑ ΤΗ ΜΥΓΑ ΑΠ’ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΜΑΖΕΥΕΙ

Για γέλια και για κλάματα η ιστορία του συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, Βασίλη Πολυμερόπουλου ο οποίος πριν δυόμιση μήνες παρά κάτι καταδικάστηκε απ’ το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (απόφαση 26124/15.9.2017) για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης», για «πλαστό» τίτλο σπουδών που είχε προσκομίσει προκειμένου να καταλάβει θέση διευθυντή στο δήμο Αθηναίων κι ένεκα τούτου η Ν. Δημοκρατία τον διέγραψε απ’ τα μητρώα της.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το ΥΠΔΑ τόνισε ότι «η διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου από τα μητρώα της ΝΔ υπό το βάρος των αποκαλύψεων δεν εξιλεώνει την αξιωματική αντιπολίτευση για τις επιλογές προσώπων και εκπροσώπων της στα ανώτατα συνδικαλιστικά όργανα».

Παρόλα ταύτα με απόφαση της υπουργού Διοικητικής ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη, ο κ. Πολυμερόπουλος εμφανίζεται ως προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ στο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Διοικήσεων (Ε.Σ.Ε.Δ.) το πρώτο τμήμα του οποίου κάνει την επιλογή Διοικητικών, Αναπληρωτών Διοικητικών, Τομεακών και Ειδικών Τομεακών Γραμματέων!

Ερώτημα παραμένει πως η υπουργός έκανε δεκτή την εισήγηση της ΑΔΕΔΥ να τοποθετηθεί ο κ. Πολυμερόπουλος στη συγκεκριμένη θέση;

Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται είναι για ποιο λόγο η υπουργός έκανε δεκτή σχετική εισήγηση της ΑΔΕΔΥ να τοποθετηθεί ο κ. Πολυμερόπουλος στη συγκεκριμένη θέση (ΑΣΕΠ).

Εκτός εάν η Κυβέρνηση μαζεύει όσους εξοστρακίζονται απ’ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δηλαδή η Ν.Δ. βγάζει και πετά τη μύγα απ’ το γάλα κι η Κυβέρνηση τη μαζεύει στους κόλπους της και μάλιστα σε επιτελική θέση κλειδί για την αξιολόγηση στελεχών της δημόσιας διοίκησης! Αν έτσι θα πάει μπροστά η Ελλάδα….

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα