30.3 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ ΧΕΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΚΛΟΣ

Η ΧΕΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΚΛΟΣ

Ήταν μια φορά μια χελώνα που έγινε διάσημη όταν ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Παναγιώτης Τσίκλος φωτογραφήθηκε μαζί της και ανέβασε τη φωτογραφία στο FB. Ντροπαλή η χελωνίτσα μας που δεν της αρέσει η δημοσιότητα έκρυψε τόσο καλά στο καύκαλό της το κεφάλι και τα χέρια της που φαινόταν ωσάν να ήταν πραγματικά άδειο.

Το σχετικό σχόλιο μας «Που είναι το κεφάλι και τα πόδια της; Άδειο καβούκι έχεις φιλαράκο και μας δουλεύεις χαχαχαχα» απαντήθηκε απ’ τον καλό φίλο Παναγιώτη «Άπιστη! Πάντα εσύ. Πάρε την φωτο να πεισθείς. Στα φώτα θα έβγαζε κ το κεφάλι?» και μας έστειλε μια ακόμα φωτογραφία που δείχνει τη χελωνίτσα μας να σουλατσάρει αμέριμνη, αφού τη φωτογράφισε εν αγνοία της για να μη κρυφτεί και πάλι ντροπαλή απ’ το φακό.

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα μάθαμε ότι το όνομα της χελώνας είναι Μαρία, όπως έλεγαν την αγαπημένη γιαγιά του Παναγιώτη. Όπως και το ότι ένας Παναγιώτης Τσίκλος είναι πάντα αληθινός σ’ ότι κάνει και λέει, κατά πως μας ανταπάντησε «Τουλάχιστον εσύ με ξέρεις πολλά χρόνια. Δεν ήμουν, ούτε θα είμαι ψεύτικος. Είμαι ο εαυτός μου ΑΛΗΘΙΝΟΣ, σε όποιον αρέσω!!!!».

Αχ βρε Τάκη ονειροπόλε! Σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα