20.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΛΕΓΕ – ΛΕΓΕ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΚΑΝΕΙ…ΤΟ ΛΙΒΑΘΙΝΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ

ΛΕΓΕ – ΛΕΓΕ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΚΑΝΕΙ…ΤΟ ΛΙΒΑΘΙΝΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ

Κοσμαγάπητος και κοινωνικός ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Λιβαθινός π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, παραβρίσκεται πάντα στις εκδηλώσεις που γίνονται σ’ όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου Μαραθώνα. Αυτονόητο επακόλουθο οι φωτογραφήσεις με επωνύμους, αλλά κι οι προτροπές για υποψηφιότητά του ως δημάρχου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ως τώρα ο Σπύρος, όπως κάνει κάθε προπονητής πριν απ’ ένα κρίσιμο αγώνα, κρατά κλειστά τα χαρτιά του, περιμένοντας φυσικά να οριστικοποιηθούν κι οι βουλές του Κλεισθένη 1. Ωστόσο η λαϊκή σοφία έχει το σωστό ρητό που ταιριάζει γάντι στη περίπτωση Λιβαθινού. Λέγε-λέγε τα κοπέλια, μάλλον θα κάνουν το Λιβαθινό να ενδώσει τελικά και να διεκδικήσει τον ιστορικό δήμο του Μαραθώνα.  

Ιδού τον στη φωτογραφία παρέα με τον Δημήτρη Τσανικλίδη που φλερτάρει με την υποψηφιότητά του ως βουλευτής Αττικής, στην επιτυχή εκδήλωση του παραρτήματος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών στη κεντρική πλατεία της Ν. Μάκρης σε διάφορα δρώμενα απ’ τον ελληνικό κινηματογράφο, εμπλουτισμένο με παραδοσιακούς χορούς απ’ το δραστήριο τμήμα της Ελευσίνας με επικεφαλής την Ντίνα Τριλίκη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα