15.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

«Δήμαρχος ή μάνατζερ;» ρωτά δημοσιογράφος τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη κι εκείνος απαντά αβίαστα «Μάνατζερ!» Εμείς απαντάμε «και τα δυο», παρόλο το ΄΄υφάκι΄΄ με το οποίο αντιμετωπίζει τους τοπικούς συντάκτες κι τον/ους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα και παντού ολόγυρά του και δεν αφήνουν κουνούπι να τον πλησιάσει, είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ως δήμαρχος οφείλει να γίνει πιο προσιτός στους δημότες και τους συντάκτες που υπηρετούν την τοπική ενημέρωση.

Ούτε πολιτικός είναι, όπως διατυμπανίζει, κι ούτε πρόκειται να γίνει. Μαζί του! Μας φτάνουν οι πολιτικοί, δεν θέλουμε άλλους, μας αρκεί ένας δήμαρχος που είναι αποδεδειγμένα άριστος μάνατζερ. Έτσι θα αλλάξει η τοπική αυτοδιοίκηση.

Όμως βρε Ηλία, νισάφι! Να μην προλάβεις να ψηφίσεις στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών της νέας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ); Τι νόμισες ότι θα σου χαρίζονταν για τη μισή ώρα μετά τη προκαθορισμένη λήξη της ψηφοφορίας που έφθασες για να ψηφίσεις;

Απλώς σε άφησαν μετεξεταστέο. Οπότε φρόντισε στην επόμενη ψηφοφορία να περάσεις τις εξετάσεις όπως αρμόζει σ’ ένα δήμαρχο ενός ιστορικού δήμου όπως ο Μαραθώνας. 

ΥΓ. Να μας συμπαθάς για τα γραφόμενα, αλλά μη ξεχνάς αυτό που λέει ο λαός «τα παράπονά σου στο δήμαρχο!»

Στη φωτογραφία χαλαρός με την υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην παρουσίαση του του 32ου αυθεντικού Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα