16.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗ...

ΜΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΜΟ

Στο νησί της αποκάλυψης, τη Πάτμο, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και επικεφαλής της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Νεκτάριος Καλαντζής. Εκεί συναντήθηκε με το δήμαρχο Πάτμου Γρηγόρη Στόϊκο, όπου συζήτησαν κοινά θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση που υπηρετούν, με το Νεκτάριο να δηλώνει εντυπωσιασμένος απ’ τις ομορφιές της νήσου και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα που καλύπτει το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και τη  Μονή του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστή.

Επί προσθέτως ο κ. Καλαντζής ενημέρωσε το δήμαρχο Πάτμου για τη δράση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών, στην οποία προΐσταται και έχει ως μέλη νέους δημοτικούς συμβούλους απ’ όλη την Ελλάδα. Κατά τη συνάντηση τους ο δήμαρχος κ. Στόϊκος δώρισε στο κ. Καλαντζή ένα βιβλίο με την ιστορία της νήσου.

Η εν λόγω επίσκεψη αποτελεί μια απ’ τις πολλές του Νεκτάριου Καλαντζή, που οργώνει τη χώρα εγκαινιάζοντας το νέο πρόσωπο της αυτοδιοικητικής πολιτικής. Αυτό είναι το νέο που ευαγγελίζεται ο Νεκτάριος και προσπαθεί απεγνωσμένα να επιβάλλει τόσο σε τοπικό επίπεδο στο οικείο του δήμο τη Παλλήνη, όσο και ευρύτερα στη ΝΟΔΕ αν. Αττικής, όπου πρόσφατα κοντραρίστηκε με το παλιό κατεστημένο χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να αποκόψει τις ρίζες – αν και επιφανειακές –  που το κρατούν ακόμα στη θέση του για ελάχιστες ψήφους, καθώς πολεμήθηκε λυσσαλέα όπως κάθε νέα και καθαρή προσπάθεια δυστυχώς.

Στη πάλη του παλιού και του νέου δεν έχουν σχέση τα ηλικιακά όρια, αλλά κυρίως η παλιά νοοτροπία της χειραγώγησης προς ίδιο όφελος, (αφορά δυστυχώς και νέα ηλικιακά άτομα), οποιασδήποτε προσπάθειας για ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, που τόση ανάγκη έχει η πατρίδα ώστε να ξεπεράσει τα σημερινά αδιέξοδα.    

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα