23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κυριάρχησε το εγκάρδιο κλίμα μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, που υποδηλώνει ότι το κόμμα προχωρά ενωμένο και δυνατό για να γλυτώσει κατά το δυνατό τη πατρίδα απ’ την αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το καλό κλίμα στη κορυφή, ας γίνει παράδειγμα σε στελέχη της βάσης που εξακολουθούν να διακατέχονται από σύνδρομα που δεν προάγουν καθόλου την ενότητα μεταξύ των μελών του κόμματος. Μέσα στο γενικό κλίμα απαισιοδοξίας που υπάρχει, πολύ περισσότερο σε ψηφοφόρους των κομμάτων που κυβερνούν, η Ν.Δ. ας γίνει φάρος φωτεινός ενός καλύτερου μέλλοντος.

Κι αν κάποιοι πουν ότι όλα έχουν προγραμματιστεί και ψηφιστεί, άρα όποιος κι αν είναι ο επόμενος κυβερνήτης η ίδια κατάντια θα κυνηγά το λαό μας, να πούμε ότι όλα μπορούν ν’ αλλάξουν αν υπάρξει αλλαγή πολιτικής.

Βέβαια δεν θα επανέλθουν αυτόματα μισθοί και συντάξεις στη προ μνημονίων κατάσταση, αλλά αν γίνουν επιτέλους οι απαιτούμενες αποκρατικοποιήσεις, προχωρήσουν οι μεγάλες επενδύσεις που σήμερα είναι παγωμένες παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα, αν περιοριστεί η δημόσια δαπάνη και ανοίξουν δουλειές, τότε ΝΑΙ στα ασφαλιστικά ταμεία θα εισρεύσει ζεστό υγιές χρήμα, η αγορά θα τονωθεί, οι φόροι θα μειωθούν και σιγά-σιγά θα έλθει μια κάποια η ανάπτυξη, ώστε να σταματήσει η πατρίδα μας να είναι η χώρα του «όλοι μαζί μπορούμε», των συσσιτίων, των κοινωνικών παντοπωλείων, φαρμακείων κλπ. το σημαντικότερο όλων θα υπάρξει σχεδιασμός στην δημόσια Υγεία, όχι βάση του «δωρεάν υγεία για όλους» που έφερε την ισοπέδωση των πάντων προς τα κάτω (αρεστό στη κυβέρνηση), ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει προς όφελος των εξαθλιωμένων οικονομικά πολιτών.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα