16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ…

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ…

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης, μετά την ανακαίνιση του αμφιθεάτρου στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, βλέποντας το καλό αποτέλεσμα σκέφτηκε να ανακαινίσει και το παραμελημένο από χρόνια στη τύχη του αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας.

Έχοντας αποκτήσει τη σχετική πείρα καθώς υπήρξε ενεργός συντελεστής του βαψίματος του αμφιθεάτρου του Κ.Υ. Ρ-Π που ανέλαβε ο δήμος και έχοντας την ευθύνη των σχολικών κτιρίων ως καθ’ ύλη υπεύθυνος αντιδήμαρχος, σήκωσε τα μανίκια και ιδού το αποτέλεσμα!

Το αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας, που την εποχή της δόξης του εκτός της φιλοξενίας όλων των τοπικών ποικίλων εκδηλώσεων δήμου και συλλόγων, χρησιμοποιήθηκε και ως χειμερινός κινηματογράφος που αγαπήθηκε σφόδρα απ’ τη τοπική κοινωνία που δεν είχε άλλη διέξοδο παρακολούθησης ταινιών παρά μόνο αν ξενιτευόταν απ’ την περιοχή, έγινε εργοτάξιο με αναμφισβήτητο – αν κρίνουμε απ’ την προηγούμενη ανακαίνιση αμφιθεάτρου – το άψογο αποτέλεσμα όταν παραδοθεί.

Πάντα πιστεύαμε ότι οι νέοι αυτοδιοικητικοί  έχουν πολλά να δώσουν στις τοπικές κοινωνίες. Ο Γιώργος Κοκκόλης είναι ένας απ’ αυτούς και οι δημότες Ραφήνας-Πικερμίου έχουν πολλά ακόμα να ωφεληθούν απ’ τις υπηρεσίες που παρέχει στο πόστο που κατέχει. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα