18.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ “ΤΡΩΕΙ” ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ “ΤΡΩΕΙ” ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.

Όχι μόνο δεν δέχονται στις τάξεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το δημοτικό σύμβουλο του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας Γρηγόρη Γερακόπουλο, που εκλέχτηκε με τη σημαία της Χρυσής Αυγής ως επικεφαλής της παράταξης Ελληνική Αυγή, αποχώρησε απ’ το κομματικό σχηματισμό της Χ.Α. και δήλωσε ότι προσχωρεί στους ΑΝ.ΕΛ., αλλά έπαυσαν και τον Δημήτρη Καραγεωργίου υπεύθυνο Ανατ. Αττικής των ΑΝ.ΕΛ.

Η είδηση προέρχεται απ’ το στόμα του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννη Μοίρα, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας. Ο κ. Γερακόπουλος ανακοίνωσε την  προσχώρησή του στο κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. στις 24 Φεβρουαρίου με κατάθεση αίτησης εγγραφής του στο κόμμα.  Ο κ. Μοίρας στις 27 του μήνα, τρεις μέρες μετά, απέρριψε την αίτηση αυτή, με επιστολή που έστειλε στον κ. Γερακόπουλο.

Κατόπιν όλων αυτών τη νύφη πλήρωσε ο Ραφηνιώτης υπεύθυνος της ανατολικής Αττικής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καραγεωργίου, ο οποίος, όπως δήλωσε ο κ. Μοίρας στην προαναφερόμενη ραδιοφωνική του παρέμβαση, παύτηκε απ’ τη θέση του.

Με δεδομένη την αναστάτωση που προκλήθηκε στους ΑΝ.ΕΛ. αναζητήσαμε τον κ. Καραγεωργίου για να έχουμε και τη δική του άποψη, καθώς διαφαίνεται ότι θεωρήθηκε υπεύθυνος για την αποδοχή του αιτήματος προσχώρησης στους ΑΝ.ΕΛ. του κ. Γερακόπουλου, αλλά δεν απάντησε ούτε στην τηλεφωνική μας κλήση, ούτε στο μήνυμα που στείλαμε, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα