27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η Ν.Δ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η Ν.Δ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Σεμινάρια προετοιμασίας για εκλογικούς αντιπροσώπους ξεκινά η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών του 2016! Ναι-ναι δεν διαβάσατε λάθος για το 2016, αφού ο Πρωθυπουργός αποκλείει εκλογές πριν το Φλεβάρη του 2016. Ωστόσο το κόμμα εφαρμόζοντας στη πράξη τη ρήση ‘’των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν’’ ετοιμάζεται καλού-κακού για εκλογές, ακόμα κι αν γίνουν νωρίτερα, καλώντας σε εγρήγορση τις τοπικές οργανώσεις του.

Το άρωμα εκλογών ενισχύεται από καλά πληροφορημένες πηγές που μιλούν για γνωστά  ονόματα που πρόκειται να κοσμήσουν το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο περιφέρειας Αττικής, όπως ο Θοδωρής Ρουσόπουλος κι ο Πέτρος Δούκας.

Ο Πέτρος Δούκας δραστηριοποιείται έντονα στην Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.), που είχε ιδρύσει ο αείμνηστος πεθερός του, Μιλτιάδης Έβερτ και συνεχίζει ο ίδιος με συνεργάτες του. Ήδη έχουν προγραμματιστεί τρία συμπόσια της Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ., με το πρώτο στην Αθήνα, το δεύτερο στο Λαύριο και το τρίτο στην Πελοπόννησο. Τα δύο πρώτα θα διεξαχθούν εντός του Νοεμβρίου και το τρίτο το Δεκέμβρη.

Το περιβάλλον Ρουσόπουλου επίσης διαρρέει την πρόθεση του πρώην υπουργού, στις προσεχείς εκλογές να κατέβει υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής. Να θυμίσουμε ωστόσο ότι στις εκλογές του 2009, ενώ ακουγόταν ότι θα ήταν υποψήφιος στην Αττική, τελικά δεν το αποφάσισε.  

Οι παρουσία και των δύο στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, ενισχύει την πληροφορία ότι στις προθέσεις και των δύο είναι να βοηθήσουν στη συγκρότηση του δυνατού πυρήνα του κόμματος και μάλιστα σε μια κρίσιμη καμπή όπου διακυβεύονται πολλά για τη χώρα, που ετοιμάζεται να προχωρήσει στη μετά μνημονίου εποχή. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα