15.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η συνάδελφος Βιργινία Μάρκου μας εξέπληξε ευχάριστα με την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου «Τρέξε να σωθείς», αλλά και την επαναφορά της μετά από μερικά χρόνια αποχής στο πολιτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΔΗΜΟΤΗΣ.

Μια αεικίνητη και παραγωγική γυναίκα όπως η Βιργινία, βρίσκεται πάντα παρούσα σε σημαντικά γεγονότα, όπως το χαλαρό meeting στη Σ.Υ.Δ. Λίλιαν & Άρης Βουδούρης στο Πικέρμι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, κατόπιν προσκλήσεως της προέδρου του Κέντρου Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΕΣΤΙΑ κας Έφης Προκοπάκη.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο για μια γνωστή σε τοπικό επίπεδο δημοσιογράφο, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί ανάμεσα στα μεγαθήρια της πολιτικής σκηνής του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που ήταν επίσης παρόντα.

Κι ενώ η εικόνα μιλά μόνη της (για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις) να υπογραμμίσουμε ότι βρίσκεται μεταξύ του τ. δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, του Δαμιανού Φαφούτη υπ. δημάρχου Ρ-Π και του Βαγγέλη Μαυρουδή Δ.Σ. Ρ-Π επί χρόνια μέχρι πρότινος, όπου ιδία βούληση αποχώρησε. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα