18.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΛΑΣ & ΧΑΡΥΒΔΗΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΛΑΣ & ΧΑΡΥΒΔΗΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Αχ! Αυτή η ιστοσελίδα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, σαν τον παπά έχει καταντήσει. Εδώ ιστοσελίδα, εκεί ιστοσελίδα, που ‘ναι η ιστοσελίδα;

Φιλόδοξα είχε ξεκινήσει εδώ και χρόνια το πρόγραμμα «Κοινωνία της πληροφορίας», με προίκα 1,2 εκ. ευρώ, με κουμπάρο το παλιό δήμο Ραφήνας και καλεσμένους τους δήμους της πάλαι Μαραθωνείου Αναπτυξιακής, που ωστόσο είχε τη γνωστή κατάληξη ο καλλικρατικός πλέον δήμος Ραφήνας-Πικερμίου όχι μόνο να μη διαθέτει ιστοσελίδα, αλλά να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως φάντασμα ο τίτλος της παλιάς ιστοσελίδας της Ραφήνας, από ιδιώτη.

Γεγονός που αποκαλύφτηκε απ’ τον γραμματέα του Δ.Σ. κ. Βασιλόπουλο, που την ξετρύπωσε σε τελευταία ανάρτηση διαγωνισμού του δήμου, αφήνοντας  το δήμαρχο Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη έκπληκτο απ’ την αποκάλυψη να δηλώνει πλήρη άγνοια περί τούτου, εν αντιθέσει με τον αντιδήμαρχο κ. Μπουρνούς που φάνηκε πλήρως ενήμερος.

Επειδή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος πιάνεται αδιάβαστος, αφήνοντας την υπόνοια ότι πολλά πράγματα γίνονται πίσω απ’ την πλάτη του, μάλλον θα πρέπει να αποφασίσει ή να ασκήσει τα καθήκοντά του μπλοκάροντας την αχαλίνωτη πορεία του αντ’ αυτού ή να παραδώσει τα ηνία από τώρα, διαφυλάττοντας τουλάχιστον την υστεροφημία του.  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα