21.5 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Μετά από αλλεπάλληλες καραμπόλες όπως έχουμε ήδη αναφερθεί στο παραπολιτικό μας 3 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, 2 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ στους κόλπους της μείζονος που έφεραν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής δύο δοκιμασμένους συμβούλους με θετικό πρόσημο, τους Αρετούσα Μακρή και Σταύρο Ρόζη, άλλη μια παραίτηση (;) της Ιωάννας Κουλουβράκη απ’ τη πλευρά της πλειοψηφίας, προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις και ερωτηματικά.

Αν και η Ιωάννα Κουλουβράκη συνηθίζει να εκπλήσσει με τις ανεξαρτητοποιήσεις που πραγματοποιεί λίγο μετά την εκλογή της με την παράταξη που εκτέθηκε, βλέπε ανεξαρτητοποίηση από παράταξη Παπασταυρόπουλου στην προηγούμενη δημοτική θητεία, δεν μπορεί να ξεφύγει σχολιασμού η σημερινή απόφασή της να απεμπλακεί απ’ την πλειοψηφούσα παράταξη όπου είναι αντιδήμαρχος.

Σύμφωνα με τιτιβίσματα που έφθασαν στ’ αυτιά μας, η Ιωάννα είναι χολωμένη απ’ την ‘’αδιαφορία’’ του δημάρχου Δημήτρη Λουκά, παρότι έχει εκλεγεί δεύτερη σε ψήφους στη δημοτική κοινότητα Κερατέας, στην απόφασή της για παραίτηση απ’ τα καθήκοντά της ως αντιδημάρχου.

Η κ. Κουλουβράκη αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή της στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ερωτηματικά που μένουν να απαντηθούν:

  1. Θα παραιτηθεί από αντιδήμαρχος;
  2. Θα ανεξαρτητοποιηθεί;
  3. Θα παραιτηθεί της έδρας που κατέχει;

Στη τελευταία περίπτωση, τα τοπικά πουλάκια τιτιβίζουν για την αναπλήρωση της χηρευάμενης θέσης σύμφωνα με τη λίστα επιτυχόντων στη Κερατέα και ο νοών νοείτο. 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα