31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΩΤΗ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ! Η 2Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΩΤΗ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ! Η 2Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η θητεία του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη εκτός της απογοήτευσης που προκάλεσε στους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν ότι ο ιστορικός τους δήμος θα γινόταν  Κυανή Ακτή όπως προεκλογικά τους έταζε και το μόνο που είδαν είναι το προσωπικό του Marathon Foundation και το δήμαρχό τους μέσω αυτού να εγκαινιάζει περιχαρής το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα – Πεκίνο, μετρά ήδη δύο παραιτήσεις επικεφαλής παρατάξεων, του Ιορδάνη Λουίζου προ δύο μηνών της μείζονος μειοψηφίας και σήμερα του Φώτη Δεληβοριά της ελάσσονος.

Εν αντιθέσει με την παραίτηση Λουίζου που θεωρείτο αναμενόμενη μετά τις εις βάρος του δικαστικές αποφάσεις, η παραίτηση Δεληβοριά προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη καθώς ο παραιτηθείς ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμος με όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου.

Ωστόσο όπως μας είπε σήμερα το πρωί ο κ. Δεληβοριάς του ήταν αδύνατο να παραμείνει άλλο σ’ ένα δημοτικό συμβούλιο όπου οι αποφάσεις έμεναν γράμμα χωρίς αποδέκτη. Θεωρώντας λοιπόν ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τίποτε περισσότερο αποφάσισε να αφήσει στον αντικαταστάτη του την προσπάθεια, με τον ίδιο να παραμένει ενεργός και λειτουργικός ως απλός δημότης.

«Ο Φώτης Δεληβοριάς ήταν πάντα ένας καλός συνάδελφος εντός του Δημοτικού Συμβουλίου με τον οποίο μπορούσα να συνεργαστώ» δήλωσε ο Στέργιος Τσίρκας ο οποίος ανέλαβε στη θέση του παραιτηθέντος Ιορδάνη Λουίζου επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Επιστολή παραίτησης Φώτη Δεληβοριά    

Κύριε Δήμαρχε

Πριν έντεκα χρόνια εκλέχτηκα από τους συναδέλφους μου της Δύναμης Πολιτών να αναλάβω επικεφαλής της παράταξης σε μια περίοδο που η ιστορική περιοχή μας αντιμετώπιζε μεγάλες απειλές για το περιβάλλον και το μέλλον της. Έπειτα από μια πορεία δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα κρίνω πως έφτασε η ώρα  να υποβάλλω την παραίτησή μου από δημοτικός σύμβουλος παραδίδοντας τη σκυτάλη σε άλλο άξιο στέλεχος της Δύναμης Πολιτών. Ευχαριστώ τους δημότες  που με εμπιστεύθηκαν , τους συνεργάτες μου που με στήριξαν, και τους δημοτικούς συμβούλους από άλλες παρατάξεις που συνεργαστήκαμε για το καλό του Μαραθώνα.  Αποχωρώ από το ΔΣ με την πεποίθηση ότι προσπάθησα να κάνω το καλλίτερο δυνατόν  για τους συμπολίτες  μου και τον Δήμο. Εύχομαι σε όλους υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δύναμη για να ξεπεράσει ο τόπος μας τα δύσκολα προβλήματα  που αντιμετωπίζει.

 

Φώτης Δεληβοριάς             3/10/2017

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα