26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΕΔΥ – Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: ΓΝΩΣΤΟ – ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΔΥ – Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: ΓΝΩΣΤΟ – ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Θεωρείται τελείως αδιανόητο βουλευτής Αττικής, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα θέση υφυπουργού, να πατά την πεπονόφλουδα που πέρασε μέσω διαδικτύου σχετικά με την προτροπή των χρηστών πρωτοβάθμιας υγείας  που απευθύνονται στον 5ψήφιο αριθμό του ΠΕΔΥ να παραπέμπονται στο υποκατάστημα του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Αγ. Παρασκευής.

Καλή τη πίστη ο υφυπουργός, ευαισθητοποιήθηκε άμεσα  προς διερεύνηση του θέματος  στα αρμόδια όργανα, μη γνωρίζοντας ότι το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ Ραφήνας) έχει μεταφερθεί στο Κ.Υ. Ρ-Π.

Αδιανόητο επίσης ότι η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, δεν έχει φροντίσει να ενημερώσει τους κατοίκους, αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους πολλοί εκ των οποίων έχουν πλήρη άγνοια των, υψηλής ποιότητας, παροχών πρωτοβάθμιας φροντίδας που παρέχει το αναβαθμισμένο σε πρότυπο πανελλαδικά ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Ρ-Π.

Ενημέρωση που σημαίνει να γνωρίζουν οι χρήστες ότι:

Α) Οι γιατροί  του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Ραφήνας, έχουν μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του Κ.Υ. στο Νταού. Ένεκα αυτής της συνένωσης το εν λόγω κέντρο είναι το πρώτο πανελλαδικά που ονομάστηκε ΠΕΔΥ – Κ.Υ., όπως και το πρώτο που είχε αναφορά απ’ ευθείας στο ΠΕΔΥ, με τα υπόλοιπα κέντρα να έπονται.

Β) Για το εν λόγω κέντρο δεν ισχύει ο 5ψήφιος αριθμός για ραντεβού του ΠΕΔΥ, αλλά τα τηλέφωνα του Κ.Υ. που είναι 2294320250 & 2294320011. Ήδη πολλοί αναγνώστες μας γνωρίζουν τους αριθμούς καθώς έχουν επισκεφτεί σχετικό θέμα μας  στα πολυδιαβασμένα με τίτλο ΧΩΡΙΣ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Φυσικά είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου η οποία δείχνει μια ανεξήγητη ολιγωρία στο φλέγον ζήτημα, με ανοιχτό το αίτημα της 24ωρης λειτουργίας αυτού του μοναδικού κέντρου που επιβάλλεται σε τόσο κρίσιμες εποχές να παρέχει υπηρεσίες όλο το 24ωρο στους χειμαζόμενους απ’ τη κρίση Έλληνες, να ενημερώσει τους δημότες της τουλάχιστον, τόσο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, όσο και για τα τηλέφωνα στα οποία θα κλείνουν τα ραντεβού τους.

Μήπως θα πρέπει να υιοθετήσει την ενημέρωση μέσω εντύπων στους λογαριασμούς ύδρευσης, κάτι που έγινε στο παρελθόν προς ικανοποίηση όσων ήταν ενάντιοι στο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι;   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα