24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ – ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ ΤΟ ΑΧΩΡΙΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ – ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ ΤΟ ΑΧΩΡΙΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σπάνιες φορές θα δεις να κυκλοφορεί ό ένας χωρίς τον άλλο σε διάφορες εκδηλώσεις του δήμου. Ο πρώην δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης Γ.Γ. του δήμου σήμερα κι ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Αντώνης Παλπατζής, αποτελούν το απόλυτο δίδυμο και οι άνθρωποι που βάζουν πλάτη, παρά τις τεράστιες διαφωνίες με τον νυν δήμαρχο, ώστε να διατηρηθεί μια επίπλαστη προς τα έξω ενότητα της δημοτικής αρχής, όπως είχε τονίσει ο Βασίλης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Εν τούτοις αυτή τους η επιλογή δεν τους απαλλάσσει στη συνείδηση των δημοτών ότι είναι συνυπεύθυνοι των όσων πράττει κι επιβάλλει ο δήμαρχος που κάθε μέρα και περισσότερο καταδικάζεται στη συνείδηση των πολιτών, καθώς θέλει να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.

Τελευταίο επεισόδιο που εξελίσσεται στη μεγαλύτερη ντροπή απ’ την ίδρυση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. η υπόθεση με την τουλάχιστον ασυνήθιστη ηλεκτροδότηση των γραφείων της, όπου επί δύο χρόνια είχε ρεύμα ενώ υποτίθεται ότι ήταν κομμένο απ’ τη ΔΕΗ.

Αποτελεί κοινό μυστικό και συζητιέται έντονα στο παρασκήνιο ότι η αποκάλυψη του ζητήματος και η μεγάλη έκταση που πήρε στα κεντρικά μέσα και τη Βουλή, είναι έργο εκδίκησης αυτού που χειραγώγησε τις εσωκομματικές εκλογές προ δύο ετών και των συνεργατών του, με σκοπό να επικρατήσει η εκλεκτή τους έναντι της αντιπάλου της, η οποία (εκλεκτή) στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στράφηκε ενάντια στον ευεργέτη της με το γνωστό αποτέλεσμα που πληγώνει την παράταξη.  

Κι όλα αυτά επειδή στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έχουν μπερδέψει το κόμμα με το δήμο και σ’ αυτό φέρνει μεγάλη ευθύνη ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, απ’ τα πιο παλιά στελέχη της παράταξης, που του το καταλογίζουμε παρά την εκτίμηση που τρέφουμε στο πρόσωπό του.

Όπως επίσης δε μπορούνε να μη καταλογίσουμε την ευθύνη που βαρύνει και τον Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος ουσιαστικά έκανε δήμαρχο τον έτερο της ανίερης προεκλογικής συμφωνίας τους, χωρίς να έχει ψηφιστεί προς τούτο.

Επειδή τα πολιτικά λάθη σκοπιμότητας, ιδίως αν ο ένας εκ των δύο συνεταίρων αποδειχτεί κατώτερος των περιστάσεων πληρώνονται, φαίνεται ότι αν τελικά περάσει το εδάφιο του Κλεισθένη περί μη συμμετοχής στις προσεχείς εκλογές ως υποψηφίων των Γ.Γ. το μάρμαρο θα πληρώσει ο πιο αγαπητός στο κόσμο.   

 

ΥΓ. Τα πρόσωπα των ατόμων που εικονίζονται και πλαισιώνουν τους δύο αυτοδιοικητικούς έχουν καλυφτεί λόγω του νέου κανονισμού προστασίας δεδομένων της Ε.Ε. GDPR

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα