26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗ ΠΟΔΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ & ΨΗΝΑΚΗΣ

ΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗ ΠΟΔΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ & ΨΗΝΑΚΗΣ

Πολύφερνη νύφη η Αθήνα, καθώς δύο χρόνια προ των δημοτικών εκλογών υπάρχουν διερευνητικές κινήσεις επωνύμων ως προς την πρόθεσή τους να θέσουν υποψηφιότητα ως δήμαρχοι. Προ μηνών είδε το φως της δημοσιότητας η υποψηφιότητα του Ηλία Ψηνάκη για το δήμο της Αθήνας, αφού ως δήμαρχος Μαραθώνα έχει μηδενίσει το κοντέρ. 

Σήμερα μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης καλοβλέπει την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Αθηναίων, η υπόθεση Ψηνάκη έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, με σημερινό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr όπου γράφει: 

«Μετά τον Γιώργο Πατούλη που πάει για δήμαρχος Αθηναίων, ένας ακόμη… famous επαναφέρει το σενάριο να υποψήφιος στην πρωτεύουσα. Πρόκειται για τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη ο οποίος αφού έχει χάσει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα και γενικότερα τα αυγά και τα πασχάλια στην γειτονιά του, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική του καριέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Ψινάκης όταν κατά την απονομή των Mad Video Music Awards ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses Χρήστος Μάστορας του είπε ότι «έχει μάθει ότι θα κατέβει δήμαρχος Αθηναίων», ο ίδιος δεν απάντησε, αφήνοντας ορθάνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο.

Το σενάριο αυτό κυκλοφορεί έντονα από πέρυσι, με τον δήμαρχο Μαραθώνα πέραν των ισχυρών προστατών του να ποντάρει στο γεγονός ότι διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα