16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, παρότι δεν ήταν υποχρεωμένος και με κίνδυνο την καθυστέρηση κατάρτισης του προϋπολογισμού, αποφάσισε να λάβει υπόψη τις ιδέες και τις προτάσεις των τοπικών συμβουλίων για την κατάρτιση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του δήμου.

Μια επιλογή, που αποδείχθηκε σωστή αφού και τα τρία συμβούλια, δημοτικό συμβούλιο (αποφασιστικό) και δύο τοπικά (γνωμοδοτικά), με τις αποφάσεις τους, προσέθεσαν σοβαρές και χρήσιμες προτάσεις στο διάλογο για το Τεχνικό Πρόγραμμα, δηλαδή για τον προγραμματισμό όλων των μελετών και των έργων στην Παιανία και στα Γλυκά Νερά για το 2015.”

Τις προτάσεις των τοπικών συμβουλίων, Παιανίας & Γλυκών Νερών και της Επιτροπής Διαβούλευσης, έχει πλέον στη διάθεση του, ο δήμαρχος Παιανίας, Σπύρος Στάμου, για να οριστικοποιήσει το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου για το 2015.

Στις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων, που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, ενημερώθηκαν οι σύμβουλοι, αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος και οι προτάσεις που συζητήθηκαν, θα ληφθούν υπόψη στην κατάρτιση του Τεχνικού προγράμματος και του Προϋπολογισμού.

Σε καλό κλίμα έγινε και η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης, στη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν ενδιαφέρουσες και σοβαρές προτάσεις, οι οποίες ήδη βρίσκονται στη διάθεση του δημάρχου.

Κατόπιν τούτων αναμένεται ο φετινός προϋπολογισμός και το Τεχνικό πρόγραμμα, να είναι καινοτόμα εν σχέση με αυτά του πρόσφατου παρελθόντος.

 

    

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα