18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗ

ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗ

Όνομα και πράμα τέλος πάντων η Γιούλη Λουλουδάκη που έκλεψε την παράσταση στη σημερινή κοπή της πίτας των συλλόγων της Καλλιτεχνούπολης, όταν βρέθηκε στο τέλος της βράβευσης να κρατά τέσσερις πλακέτες και ισάριθμα τριαντάφυλλα. Τα λουλούδια στη Λουλουδάκη κατέληξαν και τα γιούλια (βραβεία) στη Γιούλη.

Για την ιστορία: όταν κλήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος να βραβεύσει τον προτελευταίο εισακτέο δεν υπήρχε κανείς να παραλάβει την πλακέτα. Αμήχανος ο Θανάσης έκανε να φύγει αλλά τον συγκράτησε η κ. Σαρηκώστα φωνάζοντας το τελευταίο φοιτητή με το ίδιο αποτέλεσμα.

Τότε η γλυκιά Γιούλη, κατά το γλυκιά Ίρμα, προσφέρθηκε να παραλάβει και μετέπειτα να παραδώσει στους κατόχους τους τις πλακέτες, οπότε βρέθηκε να κρατά τις πλακέτες των δύο παιδιών της με τα κόκκινα τριαντάφυλλα που τις συνόδευαν, ενώ παρέλαβε ακόμα δύο, δίνοντας την ευκαιρία στον Αδαμόπουλο να εκτελέσει το καθήκον για το οποίο κλήθηκε.

Μη μου πείτε ότι η φωτογραφία, που απεικονίζει τον Θανάση με το γοητευτικό χαμόγελο, τη Γιούλη με το τσαχπίνικο στυλ και τα κόκκινα τριαντάφυλλα στα χέρια και την Ειρήνη ανάμεσά τους στο βάθος γελώντας ανακουφισμένη, δεν επιβεβαιώνει όσα περιγράψαμε γλαφυρά.

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα