17.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΑ ΨΗΝΑΚΕΙΑ ΝΕΑ ΜΕΣΩ INSTAGRAM

ΤΑ ΨΗΝΑΚΕΙΑ ΝΕΑ ΜΕΣΩ INSTAGRAM

Ε! τώρα να πούμε πως φταίει ο Λουίζος,  που μπλοκάρισε με την προσφυγή του στην αποκεντρωμένη διοίκηση την ίδρυση γραφείου τύπου στο Μαραθώνα, μάλλον κουλάδα θα κάνουμε, καθώς ο δήμαρχος-μάνατζερ Ψηνάκης προτιμά να βγάζει τα δελτία τύπου του δήμου στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μαθαίνουμε λοιπόν κι εμείς τα αμελητέα τοπικά ΜΜΕ ότι η λίμνη του Μαραθώνα επιτέλους αποχαρακτηρίστηκε και με τη θεία παρέμβαση Ψηνάκη θα μετατραπεί σε επίγειο παράδεισο. Τι βαρκούλες θ’ αρμενίζουν, τι ποδήλατα και πολίτες θα τρέχουν ολόγυρα, τι ρομαντικούς περιπάτους θα κάνουν οι ερωτευμένοι, τι καροτσάκια με χαμογελαστά μωρά θα παίρνουν τον αέρα τους στα παραλίμνια σοκάκια, τι…τι…τι…Κι όλα αυτά επειδή ο δήμαρχος Μάνατζερ διατηρεί πολλά κυβερνητικά Κονέ. 

Διαβάστε πιο κάτω την ανάρτηση του στο Instagram. Εμείς μόνο τον τονισμό συμπληρώσαμε γιατί μας χαλάει ένα κείμενο αν είναι άτονο:   

 «Με υπουργική απόφαση του Κου Βορίδη, η ιδέα της Υπουργού Κας Χριστοφιλοπούλου έγινε πραγματικότητα σήμερα. Η υπέροχη Λίμνη του Μαραθωνα αποχαρακτηρίστηκε και θα γίνει ένας Παράδεισος με βαρκάκια, ποδηλατοδρόμους, jogging κλπ. Από το 1923 που χτίστηκε το φράγμα επιτέλους θα γίνει η Λίμνη του Μαραθωνα αυτό που της αξίζει. Ένας τουριστικός παράδεισος και ένας ρομαντικός χώρος άθλησης και αναψυχής που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε όλοι μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Υπουργούς και σε όλους τους συνεργάτες μου που δούλεψαν τόσο σκληρά παρόλα τα γραφειοκρατικά εμπόδιά του συστήματος για να γίνει τόσο γρήγορα πράξη αυτό το δύσκολο έργο!!!»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα