33.4 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΑΠΗΛΕΙΟ» ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΑΠΗΛΕΙΟ» ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Πρωτόγνωρη αλλά καλοδεχούμενη η, έστω και με την επιβολή κυρώσεων που φτάνει στο σφράγισμα καταστημάτων, τήρηση των ισχυόντων νόμων με αποφάσεις της δημοτικής αρχής και του ΑΤ Ραφήνας, για μαγαζιά εστίασης που δεν τηρούν τη νομοθεσία.

Ήδη σήμερα σφραγίζεται ένα μαγαζί του κέντρου της πόλης επί της Λεωφ. Φλέμινγκ για κατάληψη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων από όσα δικαιούται, κατ’ εντολή δημάρχου (αν δεν το έκανε θα παραπέμπονταν για παράβαση καθήκοντος), ενώ έπεται δεύτερο λίγο πιο κάτω επί της πλατείας Πλαστήρα για παράβαση του νόμου περί ηχορύπανσης κατ’ εντολή Α.Τ. Ραφήνας.

Σημειώνουμε ότι και τα δύο καταστήματα στη συνείδηση των πολιτών είναι καταξιωμένα για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν, παρότι το ένα εκ των δύο έχει μικρό χρόνο ζωής στη τοπική αγορά. Αναγνωρίζουμε ότι στη περίπτωση του, ο χώρος που διαθέτει είναι πολύ μικρός για την πελατεία του,  εν τούτοις ο νόμος δεν μπορεί και δε πρέπει να παραβιάζεται.

Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση ώστε να ξαναπολαύσουμε τις νοστιμιές του «Καπηλειού», κάτι που υπόσχεται η ιδιοκτήτρια κ. Γιάνναρη, σε ανάρτησή της σε κοινωνικής επικοινωνίας ιστοσελίδα.

Στη περίπτωση της καφετέριας, ε! δε θα πάθει και τίποτα αν περιορίσει την ένταση της μουσικής. Ο καλός καφές να ‘ναι καλά που πάντα μας περιμένει εκεί.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα