28.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ

Ένα έργο υποδομής σε κάθε δήμο έχει στις πλείστες των περιπτώσεων περισσότερους του ενός πατέρες – δημάρχους. Σπάνια όμως υπάρχει ο πολιτικός πολιτισμός τη κορδέλα των εγκαινίων να κρατά όχι ο ένας, αλλά οι περισσότεροι που έχουν λόγο στην πατρότητα του έργου.

Αυτός ο σπάνιος πολιτικός πολιτισμός φάνηκε στα εγκαίνια του ανακαινισμένου πλήρως βρεφονηπιακού σταθμού της Κερατέας, όπου ο φακός αποθανάτισε την πρόεδρο του νομικού προσώπου «Κέφαλος» Δήμητρα Πάλλη, απαστράπτουσα να κρατά το ψαλίδι και τρεις δημάρχους, Δημήτρη Λουκά(νυν), Κώστα Λεβαντή(τέως) και Σταύρο Ιατρού(πρώην) να κρατούν τη κορδέλα.

Την εικόνα συμπληρώνει ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου(άκρο αριστερά) εξ οφίτσιο περισσότερο, αφού σ’ αυτή την περίπτωση το κονδύλι δεν ήρθε απ’ την περιφέρεια όπως συνηθίζεται, αλλά απ’ το μεγάλο ευεργέτη πλείστων όσων περιπτώσεων κ. Θανάση Μαρτίνο.

Ευτυχώς που στη δύσκολη αυτή συγκυρία υπάρχουν κι Έλληνες, που αντί να βγάζουν τα λεφτά τους έξω – μεταξύ αυτών και πολιτικοί – προτιμούν να επενδύουν τα χρήματα που κέρδισαν στο εξωτερικό σε δωρεές έργων ζωής για τους συνανθρώπους τους. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα