21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑιχμές Έβερτ κατά Μπακογιάννη - Οι συμβουλές Άδωνη & Πλεύρη που σκέφτεται...

Αιχμές Έβερτ κατά Μπακογιάννη – Οι συμβουλές Άδωνη & Πλεύρη που σκέφτεται ν’ ακούσει

Έμμεσες πλην σαφείς αιχμές κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, αφήνει με δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αλεξία Έβερτ. Όπως τονίζει «από χθες το πρωί συνεννοήθηκα να σταλεί δήλωσή μου στα ΜΜΕ αλλά δεν εστάλη, δεν γνωρίζω γιατί».

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  η κ. Έβερτ είναι ενοχλημένη, καθώς την Τετάρτη το μεσημέρι έδωσε στο γραφείο του δημάρχου Αθηναίων τη συγκεκριμένη δήλωση που (παραλλαγμένη) δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξηγώντας, όπως έκανε προχθές στην aftodioikis.gr,   ότι δεν αναφερόταν στο ΚΚΕ, ωστόσο, παρότι υπήρξε σχετική διαβεβαίωση, δεν στάλθηκε ποτέ. Τουναντίον, μερικές ώρες αργότερα ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, πρόσωπα που μίλησαν με την Αλεξία Έβερτ, τονίζουν ότι εκτός από ενοχλημένη είναι στεναχωρημένη, όχι μόνο γιατί η σημερινή δημοτική Αρχή δεν την κάλυψε, αλλά και γιατί ο δήμαρχος προχώρησε σε δημόσια δήλωσή με την οποία την καθαιρεί από τη θέση της.

Προς παραμονή στη θέση της δημοτικής συμβούλου

Μάλιστα, σύμφωνα με τι ίδιες πληροφορίες, η Αλεξία Έβερτ, μετά από χιλιάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα μετά και την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι της, κινείται προς την κατεύθυνση του να μην παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος. «Εμείς εσένα ψηφίσαμε και θέλουμε να παραμείνεις για να μας εκπροσωπείς», φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να είναι η κοινή συνισταμένη των μηνυμάτων προς την κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, η οποία στις εκλογές του 2019 είχε λάβει 14.585 σταυρούς.

Οι παροτρύνσεις Γεωργιάδη, Πλεύρη

Άλλωστε, προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και δημόσιες δηλώσεις δύο ιδιαίτερα προβεβλημένων στελεχών της ΝΔ, από τη λεγόμενη «λαϊκή» δεξιά, που εκπροσωπούσε ο Μ. Έβερτ:

-Του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη : «Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο αναμάρτητος…», ήταν η σχετική ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη.

-Του βουλευτή Θάνου Πλεύρη

Πηγή: Aftodioikisi.gr

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα