15.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑποκάλυψη: Δικαίωση μας δια χειρός υπουργού ΥΠ.ΕΣ. η σωστή ερμηνεία της ΚΥΑ

Αποκάλυψη: Δικαίωση μας δια χειρός υπουργού ΥΠ.ΕΣ. η σωστή ερμηνεία της ΚΥΑ

Με τις αήθεις επιθέσεις εναντίον όσων μιλούν και γράφουν αποκλειστικά και μόνο αλήθειες ενάντια στις «παρερμηνείες» Κυβερνητικών αποφάσεων απ’ τον δήμαρχο-δυνάστη Ραφήνας-Πικερμίου, οι οποίες έφθασαν ψηλά, μέχρι τον αρμόδιο Υπουργό ΥΠ.ΕΣ. έρχεται πλέον η επίσημη διάψευση του δημάρχου λέξη-λέξη για να μην υπάρξει καμιά «παρερμηνεία».

Στο επίσημο έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ. που απευθύνεται μεν στον κο Κανελλόπουλο ο οποίος απ’ τις 22/10 απηύθυνε σχετική ερώτηση στον Υπουργό, αλλά στάλθηκε σήμερα 27/10 στον δήμο και τον Γ.Γ. μετά την έκταση που πήρε η αήθης επίθεση που δεχτήκαμε απ’ τον κο Μπουρνούς ως δικαίωση όσων δημοσιοποιήσαμε.

Στο έγγραφο που δημοσιεύουμε αναφέρεται σαφέστατα ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή απ’ το ΥΠ.ΕΣ. να μην γίνουν παρελάσεις στις Δ.Ε. των ενιαίων δήμων. Αναφέρεται επίσης «το σχετικό σημείο της εγκυκλίου, που μπορεί να παρερμηνεύτηκε, αφορά την κατάθεση στεφάνων στις έδρες των δήμων κι όχι στις μαθητικές παρελάσεις».

Για να διορθώσει τ’ ασυμμάζευτα ο απόλυτος άρχων του δήμου, έκανε δύο παρατυπίες: η ΠΡΩΤΗ όταν αυθαίρετα αποφάσισε να «τιμωρήσει» την Δ.Ε. Πικερμίου – κανείς δεν ξέρει το γιατί – να μην γίνει παρέλαση στο Πικέρμι. Η ΔΕΥΤΕΡΗ όταν ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη 26/10 ότι με πλήρη επίγνωση ότι πηγαίνει ενάντια στην ΚΥΑ δίνει την άδεια κατάθεσης στεφάνων στο Πικέρμι!

Τώρα πως γίνεται να κατατεθούν στέφανα στο ηρώο Πικερμίου χωρίς μαθητική παρέλαση, μόνο ο ευφάνταστος τοπάρχης-δυνάστης ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος – δικτάτωρ δεν μπορεί να κάνει τίποτα εντός των νόμιμων διαδικασιών, παρά μόνο καταπατώντας τες.

Αυτά παθαίνει όποιος πράττει και γράφει παρορμητικά, πιστεύοντας ότι είναι απόλυτος γνώστης των πάντων, χωρίς να επιτρέπει σε κανέναν να έχει διαφορετική άποψη. Δυστυχώς για κείνον, ευτυχώς για μας, η εικόνα Μπουρνούς έχει αρχίζει να ξεθωριάζει χάρη σε ενέργειες του ιδίου, χωρίς να κουνήσει ούτε καν το δαχτυλάκι της η ανύπαρκτη μειοψηφία-αντιπολίτευση του δήμου.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα