15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑρχαιρεσίες Ρ-Π: Επανεκλογή Μώρου – Όνειρο θερινής νυκτός η κόντρα Μπουρνούς-Μώρου

Αρχαιρεσίες Ρ-Π: Επανεκλογή Μώρου – Όνειρο θερινής νυκτός η κόντρα Μπουρνούς-Μώρου

Επί 22 παρόντων Δημοτικών Συμβούλων επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Κώστας Μώρος με 17 ψήφους, την Κυριακή 9/1 στην ειδική διά ζώσης συνεδρίαση του Σώματος στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας.

Τουτέστιν όσοι πίστεψαν την διασπορά ειδήσεων καλοκαιριάτικα περί δήθεν κόντρας μεταξύ Μπουρνούς (τιτιβίσματα περί αντικατάστασης Μώρου) και Μώρου (τιτιβίσματα περί παραίτησης πριν τον παύσει ο τοπάρχης), αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες όσων πίστεψαν ότι ο τοπάρχης θα έχανε έτσι απλά έναν «απόλυτα πρόθυμο» συνεργάτη ή ο Μώρος θ’ απαρνιόταν έτσι απλά τα προνόμια που του δίνει ο τίτλος του Προέδρου του Σώματος.

Σήμερα ήρθε η ώρα της αποκάλυψης με την πρόταση και την πλειοψηφική απόφαση για την επανεκλογή Μώρου. Άλλωστε που θα ξανάβρισκε ο τοπάρχης έναν τόσο πρόθυμο… πρόεδρο να υποστηρίζει σθεναρά όλες τις εισηγήσεις, ακόμα και μέχρι σημείου να παραδίδει τη θέση του στον τοπάρχη, όπως έγινε στην πρόσφατη συνεδρίαση παρωδία με το θέμα τον ισολογισμό του δήμου.

Η επανεκλογή Φαφούτη και Παπαδοπούλου ως Αντιπρόεδρου και Γραμματέα του Δ.Σ.  αντίστοιχα ήταν αναμενόμενη οπότε δεν σχολιάζεται. Ο Φαφούτης πήρε 12 ψήφους κι η Παπαδοπούλου 11.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα