21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔημήτρης Μαργέτης Συμπαραστάτης Δ&Ε του Δήμου Αλίμου: Το μήλο κάτω απ’ τη...

Δημήτρης Μαργέτης Συμπαραστάτης Δ&Ε του Δήμου Αλίμου: Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά

Ο Δημήτρης Μαργέτης, γιος του Θανάση Μαργέτη πρώην αντιδήμαρχου Σπάτων και μετέπειτα Σ-Α, οικονομολόγος το επάγγελμα, εκλέχτηκε συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης του δήμου Αλίμου, όπου και κατοικεί μετά το γάμο του. Η εκλογή του μάλιστα ήταν σχεδόν ομόφωνη αφού πήρε 27 ψήφους υπέρ, δύο λευκές και μία άκυρη, ενώ απ’ την ψηφοφορία απείχε η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Κολακευτικά για τον Δημήτρη Μαργέτη και τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ότι: «Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος εκλέγει συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Μαργέτης ευχαρίστησε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και υποσχέθηκε ότι θα είναι αντάξιος των νέων του καθηκόντων.

Άξιος γιος, άξιου πατέρα, ο Δημήτρης αποδεικνύει περίτρανα ότι το μήλο πέφτει κάτω απ’ την μηλιά. Του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος στα νέα του καθήκοντα. Νέοι άνθρωποι όπως αυτός, που έχουν εντρυφήσει στα αυτοδιοικητικά πλάι σ’ ένα πατέρα που έχει δώσει πολλά στο χώρο, σίγουρα είναι χρήσιμοι στο δήμο που κλήθηκαν να υπηρετήσουν και πολύτιμοι στην τοπική τους κοινωνία.

Φίλε Θανάση να χαίρεσαι το γιο σου και συγχαρητήρια ότι αφήνεις άξιο διάδοχο στην αυτοδιοίκηση που υπηρέτησες με συνέπεια και ήθος, ακόμα κι αν ο δήμος που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του είναι ο Άλιμος.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα