18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔήμος Ρ-Π: Ο τ. Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου...

Δήμος Ρ-Π: Ο τ. Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Ε. Μπουρνούς

Ο τ. Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης ανέλαβε ειδικός συνεργάτης επί των δημοσιονομικών – λογιστικών, του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, επιβεβαιώνοντας την «αλληλεγγύη» μεταξύ πρώην και νυν δημάρχων.

Τιτιβίσματα λένε ότι στο ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ των δύο, βρίσκεται βουλευτής της Ν. Δ. στην αν. Αττική, που δραστηριοποιείται έντονα σ’ όλη την περιοχή, με παράλληλη εμπλοκή του και στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές αν και όποτε γίνουν βέβαια.

Μάλιστα η πρόωρη ενεργοποίηση μελών της Ν.Δ. που δηλώνουν υποψήφιοι, με παράλληλη δημιουργία ομάδων διεκδίκησης τόσο στη ΝΟΔΕ αν. Αττικής, όσο και στις ΔΗΜ.Τ.Ο., ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επίσημο απ’ το κόμμα, δημιουργεί προβλήματα και την έντονη δυσαρέσκεια στα γραφεία του Μοσχάτου.

Πολύ περισσότερο όταν ο Πρωθυπουργός έχει στραμμένη την προσοχή του στα καίρια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του covid-19 και των σοβαρών επιπτώσεων εξ’ αυτής στην οικονομία, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για άλλα μη ουσιώδη θέματα όπως οι εσωκομματικές εκλογές.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα