21.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔημοτική αρχή Μπουρνούς vs φιλοπτώχου Παντοβασίλισσας

Δημοτική αρχή Μπουρνούς vs φιλοπτώχου Παντοβασίλισσας

Συνεδρίαση Δ.Σ. ίδια ημέρα και ώρα με συνεστίαση φιλοπτώχου ταμείου Παντοβασίλισσας Ραφήνας προς ενίσχυση των φιλανθρωπικών του δράσεων – Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Άραγε η διοίκηση Μπουρνούς αδυνατεί ν’ αντιληφθεί τους κτύπους της καρδιάς της τοπικής κοινωνίας, με τον ορισμό συνεδρίασης του Δ. Σ. ίδια ημέρα και ώρα με την συνεστίαση του φιλοπτώχου ταμείου Παντοβασίλισσας Ραφήνας προς ενίσχυση των φιλανθρωπικών του δράσεων ή απλά ευλογεί τα γένια της, αφού ο Μπουρνούς μπορεί ν’ απουσιάσει απ’ την συνεδρίαση και να παραβρεθεί μόνος χωρίς ενοχλητικές παρουσίες στη συνεστίαση;

Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, έχει από μέρες ανακοινωθεί φιλανθρωπική συνεστίαση του φιλόπτωχου ταμείου της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, με στόχο την ενίσχυση των φιλανθρωπικών του δράσεων.

Σήμερα Παρασκευή 30/6 ανακοινώθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης την ίδια μέρα και ώρα, με αποτέλεσμα να εμποδιστούν δημοτικοί σύμβουλοι να παραβρεθούν με τις παρέες τους, στερώντας έσοδα απ’ το φιλόπτωχο.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Στο πρόσωπο Μπουρνούς βρίσκει απήχηση η παροιμιώδης φράση κανείς δεν είναι πιο αχάριστος αυτού που έχει ευεργετηθεί! Τούτο διότι οι υπεύθυνοι της εκκλησίας έδωσαν διέξοδο στο αδιέξοδο Μπουρνούς,  με την άδεια να τοποθετήσει σε κτήμα που της ανήκει το χρυσό γατόσπιτο που βρισκόταν πεταμένο μετά την απαγόρευση να τοποθετηθεί σε χώρο που ανήκει στον ΟΛΡ και είχε αρχικά τοποθετεί χωρίς άδεια του ιδιοκτήτη.

Στην περίπτωση της εκκλησίας, οι καθ’ ύλη υπεύθυνοι έδωσαν την άδεια, χωρίς να υπολογίσουν ότι με την τοποθέτηση του γατόσπιτου πιθανόν να δυσκολεύουν την προς ενοικίαση έκτασή τους.

Αυτά προς γνώση των πολιτών και συμμόρφωση των θεσμών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα