21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕ. Μπουρνούς: Με ξεπερνά το θέμα του ΕΚΑΒ! - Η ατάκα του...

Ε. Μπουρνούς: Με ξεπερνά το θέμα του ΕΚΑΒ! – Η ατάκα του ενός εκατομμυρίου

Απ’ τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Σεπτεμβρίου ήταν η απάντηση-παραδοχή του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς σε ερώτηση σχετικά με την εγκατάσταση σταθμού του ΕΚΑΒ στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, που είναι ο μοναδικός δήμος στην αν. Αττική που δεν διαθέτει ασθενοφόρο.

«Με ξεπερνά το θέμα του ΕΚΑΒ» παραδέχτηκε ο αξιόμαχος(;) δήμαρχος Ρ-Π, για να συνεχίσει ψελλίζοντας περί δυνάμεων που εμποδίζουν την ευόδωση προσπαθειών ετών για την εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ στη Ραφήνα, όπου ήδη έχουν υποδειχτεί στην διοίκηση του ΕΚΑΒ τρεις χώροι φιλοξενίας των πληρωμάτων στο Κ.Υ. Ραφήνας, οι οποίοι εγκρίθηκαν, ετοιμάστηκαν, αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκαν οι ημερομηνίες εγκατάστασης που δόθηκαν απ’ τους υπευθύνους του ΕΚΑΒ.

Αν ξεπερνά τον δήμαρχο η υπόθεση με το ΕΚΑΒ, τους πολίτες ξεπερνά το γεγονός ότι έχουν ένα δήμαρχο που, παρά του ότι κάνει ένα σωρό «δωράκια» στην κεντρική εξουσία, παραχωρώντας δημοτικές εκτάσεις (βλέπε Παραολυμπιακό Κέντρο, έκταση για κατασκευή σπιτιών για αποκατάσταση πυροπαθών), δεν μπορεί να απαιτήσει έστω ένα μικρό ανταποδοτικό όπως η εγκατάσταση επιτέλους σταθμού ΕΚΑΒ στην πόλη-λιμάνι Ραφήνα.

Εκτός κι αν πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται το γινάτι του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου, ο οποίος φρόντισε μετά την αποτυχία του να εκλεγεί δήμαρχος Ρ-Π να ζητήσει πίσω για ιδιόχρηση το ακίνητο που είχε παραχωρήσει για τη φιλοξενία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Πικέρμι επί της Μαραθώνος, το οποίο έκτοτε παραμένει κλειστό όλα αυτά τα χρόνια.

Μήπως, λέμε μήπως, ο πολυμήχανος τοπάρχης Ραφήνας-Πικερμίου δεν θέλει να κακοκαρδίσει τον αρεστό του Πρόεδρο Πικερμίου, απ’ τον οποίο περιμένει πολλά ψηφαλάκια;

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα