21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΈργα διοίκησης Μπουρνούς: Όταν οι εργολάβοι δεν επιτηρούνται αποκαλύπτονται κακοτεχνίες σε...

Έργα διοίκησης Μπουρνούς: Όταν οι εργολάβοι δεν επιτηρούνται αποκαλύπτονται κακοτεχνίες σε Καλλιτεχνούπολη και Ραφήνα

Μια νεροποντή ήταν αρκετή για να φέρει στην επιφάνεια κακοτεχνίες τόσο στη γωνιά ανακύκλωσης στην Λεωφ. Δημοκρατίας, όσο και στα φρεάτια αποχέτευσης στην Καλλιτεχνούπολη!

Σαν ειρωνεία λαμβάνεται η προειδοποίηση του καθ’ ύλη αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Παναγιώτη Καλφαντή, για την υποχώρηση του εδάφους γύρω από δύο φρεάτια αποχέτευσης, λόγω της νεροποντής.

Εύλογη ερώτηση: Μήπως ο κος Καλφαντής έχοντας γνώση του αντικειμένου θα έπρεπε να παρακολουθεί τις εργασίες του εργολάβου, ώστε να διαπιστώνει εγκαίρως τις κακοτεχνίες;

Γράφει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Καλλιτεχνούπολης ο Παναγιώτης Καλφαντής:

Μεγάλη προσοχή στην οδό Μαντζαρου ,Καλλιτεχνουπολη. Υποχωρησαν 2 φρεάτια αποχετευσης. Ειδοποιηθηκε για επείγουσα σήμανση και αποκατάσταση η ανάδοχος εταιρεία και η ΕΥΔΑΠ.

Η εκ των υστέρων προειδοποίηση τον σώζει από τυχόν μηνύσεις αν υπάρξει ατύχημα οχήματος ή ανθρώπου;

Γωνιά ανακύκλωσης

Άλλωστε δεν είναι το μοναδικό έργο της δημοτικής αρχής Μπουρνούς που «αποκαλύπτει» η νεροποντή και αναδείχτηκε από τη φιλική ιστοσελίδα rafinatanews.gr που αναδεικνύει την προχειρότητα με την οποία γίνονται κάποια μικρά έργα, όπως η γωνιά ανακύκλωσης επί της Λεωφ. Δημοκρατίας, όπου «αναδύθηκε» κάδος ανακύκλωσης.

Η εικόνα αδιάψευστος μάρτυρας

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα