22.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕυρήματα δημοσκόπησης σχετικά με τους βουλευτές της αν. Αττικής

Ευρήματα δημοσκόπησης σχετικά με τους βουλευτές της αν. Αττικής

Πληροφορίες για δημοσκόπηση που έγινε στην περιφέρεια αν. Αττικής, όπου μετρήθηκε η δημοφιλία βουλευτών, πολιτευτών και πιθανών διεκδικητών μιας έδρας όταν και όποτε διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, έφτασαν στ’ αυτιά μας.

Έχοντας την πεποίθηση ότι οι εκλογές αργούν, δεν θ’ ασχολούμεθα καν με τις πληροφορίες της δημοσκόπησης, αν δεν μας κέντριζαν το ενδιαφέρον, τα ονόματα που αναφέρθηκαν και παρουσιάζουν έντονο παρασκηνιακό ενδιαφέρον.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες μας με κάθε επιφύλαξη, αφού δεν μας δόθηκαν τα στοιχεία της δημοσκόπησης, όπως και για κάποια πρόσωπα για τα οποία έχουμε ιδία άποψη σχετικά με το αν λάβουν ή όχι μέρος στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι η Γεωργία Μαρτίνου παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση προτίμησης των ψηφοφόρων με τον Στέλιο Πέτσα ν’ ακολουθεί, ενώ ο Μάκης Βορίδης βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ακολουθεί ο Γιώργος Βλάχος, ενώ η Βάσω Κόλλια ξεπερνά τον Βασίλη Οικονόμου που βρίσκεται στην έκτη θέση.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης έρχεται πρώτος με τον Πάνο Σκουρολιάκο ν’ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Τρίτος ο Νάσος Αθανασίου, ενώ ο Πέτρος Φιλίππου καταγράφεται στην πέμπτη θέση.

Στο ΚΙΝ.ΑΛ. στην πρώτη θέση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, με την Έφη Χριστοφιλοπούλου ν’ ακολουθεί και τον Γιάννη Σμέρο τρίτο.

Όλα ωστόσο σίγουρα θ’ αλλάξουν με ισχυρό το ενδεχόμενο κάποιοι να μην μπουν καν στην εκλογική διαδικασία, κάποιοι να μετακινηθούν σε άλλη εκλογική περιφέρεια και κάποιοι νέοι να εμφανιστούν. Ίδωμεν.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα