15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΗ παρέα Βασιλόπουλου λατρεύει τη θέα του νυχτερινού λιμανιού της Ραφήνας!

Η παρέα Βασιλόπουλου λατρεύει τη θέα του νυχτερινού λιμανιού της Ραφήνας!

Μια παρέα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κι ευαισθησίες δεν μπορεί παρά να διαλέξει τραπέζι όπου μπορεί ν’ απολαύσει την υπέροχη εικόνα του λιμανιού της Ραφήνας…

Με ειδυλλιακό φόντο το φωτισμένο λιμάνι της Ραφήνας το τραπέζι καλών κι αγαπητών φίλων, που παραβρέθηκαν στο φιλανθρωπικό αντάμωμα που διοργάνωσε το φιλόπτωχο του Μητροπολιτικού Ναού Παντοβασίλισσας Ραφήνας, με σκοπό την ενίσχυση του ενοριακού συσσιτίου.

Επώνυμοι ενεργοί πολίτες της Ραφήνας πλαισίωσαν τον υπ. δήμαρχο Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλο, όπως ο Βασίλης Μπουρνιάς με τη σύζυγό του σύμβουλο του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας Ευτυχία Σακατίδου, ο Σάββας Ιωαννίδης, ο Νίκος Ψαρρός κι ο Κυριάκος Μαϊόπουλος.

Σε δεύτερο πλάνο, όταν πια τα μεζεδάκια «ζητούσαν» το ουζάκι τους, η όμορφη παρέα, Νικόλας Σκλαβενίτης – Βασίλης – Μπουρνιάς – Νίκος Ψαρρός,  τσούγκρισε τα ποτήρια της με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, υπό το βλέμμα της Ευτυχίας με το πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

ΥΓ. Κουσκουσιάρικα πουλάκια μας ψιθύρισαν στ’ αυτί ότι ο δήμαρχος καθόταν με γνωστά και μη εξαιρετέα  φιλαράκια του, ενώ σε άλλο τραπέζι βρισκόταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Μώρος με τη σύζυγό του και σε άλλο η αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά με φίλες της.              Όταν βρισκόμαστε σε προεκλογική διάθεση, όπως και να το κάνουμε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες δεν ξεφεύγουν απ’ ένα έμπειρο μάτι…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα