20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΛάρισα: Η μυθική επιγραφή σε τουαλέτα – «Πάτα με του ποδάρ»

Λάρισα: Η μυθική επιγραφή σε τουαλέτα – «Πάτα με του ποδάρ»

Δείτε την επική εικόνα!

Ένα σημείωμα σε τουαλέτα τυροπιτάδικου της Λάρισας έχει κάνει… πάταγο στο διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι οι κάτοικοι της πόλης έχουν ιδιαίτερα αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ. Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιες αναρτήσεις γίνονται viral στο διαδίκτυο και ειδικά στο TikTok που έχει γίνει το αγαπημένο social media των Λαρισαίων.

Αυτή τη φορά ένα σημείωμα σε τουαλέτα τυροπιτάδικου στο κέντρο της πόλης έγινε νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης και όχι μόνο αφού αναρτήθηκε στο TikTok. Το… ραβασάκι αφορά την λειτουργία της βρύσης και κάνοντας χιούμορ με την λαρισινή διάλεκτο, καθώς δίνει οδηγίες χρήσεως γράφοντας: «Κιτ κατ. Πάτα με του ποδάρ…». Για τους μη… μυημένους στη λαρισινή διάλεκτο σημαίνει: «Κοίτα κάτω. Πάτα με το πόδι».

Δείτε τη φωτογραφία

Ένα… ερωτικό μήνυμα στην είσοδο υαλοπωλείου στη Θεσσαλονίκη

Επιγραφές με επωνυμίες επιχειρήσεων, αυτοκόλλητα σε βιτρίνες, χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές σε τζάμια, συνθήματα σε τοίχους είναι μόνο μερικά από όσα περιμένει ότι θα αντικρύσει κανείς περπατώντας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τη διαφορά φαίνεται ότι έκανε ένα υαλοπωλείο στη Λέοντος Σοφού.

Στην είσοδο του καταστήματος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr, υπάρχει αναρτημένο ένα χαρτί, στο οποίο είναι γραμμένοι με μαύρο μαρκαδόρο στίχοι του γάλλου ποιητή Ζάκ Πρεβέρ, τους οποίους έχει ερμηνεύσει γαλλο-ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής.

«…που μ’ αγαπούσες και σ’ αγαπούσα και ζούσαμε κι οι δυο μαζί…» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε αυτό το «μήνυμα» που απευθύνει ο Υβ Μοντάν και κατ’ επέκταση το… υαλοπωλείο, ως μια ευγενική υπενθύμιση των συναισθημάτων που ενίοτε ξεχνούν οι περαστικοί.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα