33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜια εικόνα χίλιες λέξεις… που προκαλεί σχολιασμό

Μια εικόνα χίλιες λέξεις… που προκαλεί σχολιασμό

Βίοι παράλληλοι; Ούτε κατά διάνοια καθώς το αυτοδιοικητικό ανάστημα ενός εκάστου πρωταγωνιστή της εικόνας απέχει παρασάγγας, όσο ένας γίγαντας από έναν νάνο. Μοναδική ομοιότητα που προκάλεσε και το σχολιασμό η πόζα των δύο αυτοδιοικητικών κρατώντας τα δύο βραβεία Best City Awards 2020 που κέρδισαν, αν και αυτά διαφέρουν ως προς την ποιότητα και το χρώμα.

Ο λόγος για τα δύο βραβεία Best City Awards 2020 που απέσπασαν οι πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στην αντιμετώπιση της πανδημίας το χρυσό και το ασημένιο για την πραγματοποίηση απομακρυσμένου μαραθωνίου καινοτομίας και τα δύο  που πήρε ο δήμαρχος Ρ-Π Ε. Μπουρνούς για την τοποθέτηση διαχωριστικών πλέξιγκλας, απολυμαντών αέρα και θερμικών πυλών στα σχολεία του δήμου το ένα και την ανάπτυξη του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης των πολιτών για κινδύνους, GiPolis το δεύτερο.

Η σύμπτωση, παρά την τεράστια ποσοτική και ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο αντρών είναι, ότι και οι δύο υιοθέτησαν την ίδια πόζα κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ το δημοσιογραφικό μάτι, με την πένα να κάνει τους δικούς της συνειρμούς.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα