20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜια εικόνα…με ενδιαφέρον παρασκήνιο

Μια εικόνα…με ενδιαφέρον παρασκήνιο

Σχετικά μικρή συμμετοχή κόσμου με αξιοσημείωτη απουσία επωνύμων Τριγλιανών που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Όμορφη θερινή βραδιά στον αίθριο χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας, όπου με πρωτοβουλία του συλλόγου Τριγλιανών και της Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας, προβλήθηκε ιστορικό ντοκιμαντέρ σχετικό με τον ελληνισμό της Μικρασίας μεταξύ των ετών 1900 και 1930.

Σχετικά μικρή συμμετοχή κόσμου με αξιοσημείωτη απουσία επωνύμων Τριγλιανών που δεν πέρασε απαρατήρητη. 

Όπως δεν πέρασε επίσης απαρατήρητο το ενσταντανέ των θέσεων που επέλεξαν ο δήμαρχος κι οι δύο δημοτικοί του σύμβουλοι, που κάθισαν απόμερα, σε σχέση με τον κύριο κορμό των υπολοίπων.

Στην πρώτη σειρά του κορμού των καθισμάτων ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ανάμεσα στο βετεράνο δήμαρχο Παλλήνης Γιώργο Σμέρο και την Δ.Σ. του ΟΛΡ Δέσποινα Γκικάκη, παρακολούθησαν όλη την παράσταση.

Σε αντίθεση ο αξιοσέβαστος τοπάρχης Ραφήνας-Πικερμίου, εγκατέλειψε γρήγορα, επειδή προτίμησε να πάει στην εκδήλωση της κας Ζαχαράκη στο Μάτι. Βλέπετε μια εικόνα πλάι στην υφυπουργό και υποψηφία βουλευτίνα, «μετρά» απείρως περισσότερο απ’ τους συμπολίτες του Τριγλιανούς και μη.

Για του λόγου το αληθές οι εικόνες

Άκρο αριστερά απομονωμένοι ο δήμαρχος με τον Μάκη Βουδούρη, έχοντας πίσω τους τον Παύλο Μπατάλη με το γιο του. Στα δεξιά ο Ανδρέας υποψήφιος δήμαρχος ανάμεσα στον Γιώργο Σμέρο και τη Δέσποινα Γκικάκη.

Ο Ευάγγελος δίπλα στην κα Ζαχαράκη, επειδή όπως και να το κάνουμε μετράει…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα