14.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜια γυναίκα μπορεί… να τα κάνει όλα μπορεί!

Μια γυναίκα μπορεί… να τα κάνει όλα μπορεί!

Μέρα διπλής εορτής η 25η Μαρτίου. Πολίτες επώνυμοι και μη κι οι αρχές του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έβαλαν τα καλά τους για να τιμήσουν τη γιορτινή μέρα. Μεταξύ αυτών κι η Δέσποινα Γκικάκη, διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΛΡ, με το κοριτσάκι της, ακριβή της παρέα.

Έλα μου ντε ότι κάποιοι άλλοι εκεί στ’ ανοιχτά της θάλασσας έκαναν τη λαδιά τους, με αποτέλεσμα να κηλιδώσουν παραλία και παλιό λιμάνι Ραφήνας; Αποτέλεσμα; Η Δέσποινα με το κοριτσάκι της να τρέχουν και να μη φτάνουν, για να προλάβουν την απόλυτη καταστροφή αν δεν καθάριζαν άμεσα το κατράμι, ώστε οι παραλίες ν’ αποδοθούν πεντακάθαρες στους κολυμβητές, που τέτοιες ζεστές μέρες περιμένουν να κάνουν το μπανάκι τους.

Και τα κατάφεραν! Με περίσσια φιλοτιμία οι υπάλληλοι του ΟΛΡ και το ειδικό συνεργείο απορρύπανσης της θάλασσας, δούλεψαν ασταμάτητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσο για την Δέσποινα Γκικάκη, τη σύγχρονη “Μαίρη Παναγιωταρά”, με το άσπρο κάπρι παντελόνι, την κορούλα της από δίπλα, το κινητό στο χέρι, με την επιτόπια παρουσία της να κινητοποιεί τους καθ’ ύλη αρμοδίους για την απορρύπανση της θάλασσας απ’ το κατράμι, να δίνει εντολές και να επιβλέπει την εξέλιξη του συμβάντος, απέδειξε την μοναδικότητα της γυναίκας να τα προλαβαίνει όλα…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα