18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΣΠΑΝΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ν.Α. ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΠΑΝΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ν.Α. ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δύο ακόμα μέλη της Ε.Ν.Α. σε αυτοδιοικητικές θέσεις κλειδιά. Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κι ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, αποτελούν την απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος του Ιδρυτή και Προέδρου της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας Νεκτάριου Καλαντζή.

Επί προσθέτως ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός αποτελεί τον νεότερο εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ βαθμού.

Ο Φάνης Σπανός παρότι μόλις 34 χρονών έχει ήδη υπηρετήσει πέντε χρόνια την αυτοδιοίκηση από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας. Χαρακτηρίζεται απ’ όλους «καλό παιδί», που επιβεβαιώνεται απ’ το αποτέλεσμα των εκλογών που τον ανέδειξε πρώτο και από 1η Σεπτεμβρίου 2019 αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη ολόκληρης της Στερεάς.

Στην εικόνα αρχείου του τίτλου μας ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Α. Νεκτάριος Καλαντζής σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Στερεά Ελλάδα βραβεύει τον τ. Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για την επιτυχή διαδρομή του. Στην φωτογραφία συμμετέχει κι ο νεοεκλεγής Φάνης Σπανός δίπλα στον Νεκτάριο Καλαντζή που ανταλλάσσει χειραψία με τον Κώστα Μπακογιάννη μετά την απόδοση της τιμητικής πλακέτας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα