14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ τρόπος που ο δήμαρχος (Μπουρνούς) «καταργεί» ουσιαστικά τον αντιδήμαρχο οικονομικών (Γαβριήλ)

Ο τρόπος που ο δήμαρχος (Μπουρνούς) «καταργεί» ουσιαστικά τον αντιδήμαρχο οικονομικών (Γαβριήλ)

Με δυο αράδες μεταξύ Μώρου – Γαβριήλ, παρακάμπτεται ο αντιδήμαρχος κι αναλαμβάνει ο δήμαρχος Ε. Μπουρνούς να εισηγηθεί το θέμα περί δημοτικών τελών.

Απλά και κατανοητά ο δήμαρχος Ρ-Π «καταργεί» τον αντιδήμαρχο κο Γαβριήλ, που έχει ορίσει υπεύθυνο οικονομικής διαχείρισης του δήμου, αντ’ αυτού!

Στη χτεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου, στα πρώτα θέματα βρισκόταν η συζήτηση για τα δημοτικά τέλη.

Αφήνουμε ασχολίαστο το γεγονός περί μειώσεων 15% που ζήτησαν οι κοι Φαφούτης και Πιστικίδης ή 20% που ζήτησε η κα Παπαδοπούλου, την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση όπως πάντα του κου Βασιλόπουλου ή το να παραμείνουν οι μειώσεις που έγιναν ήδη τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με την εισήγηση της δημοτικής αρχής, για άλλη φορά.

Αυτό που δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε είναι η απολυταρχική νοοτροπία με την οποία ο δήμαρχος δεν αφήνει καν τον αντιδήμαρχο, στον οποίο ο ίδιος έχει μεταβιβάσει τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών του δήμου (πρωτότυπο), να εισηγηθεί το θέμα όπως ορίζει τουλάχιστον μια στοιχειώδης ευγένεια.

Για του λόγου το αληθές ακούστε τη στιχομυθία μεταξύ του προέδρου κου Μώρου, που απευθύνεται στον κο Γαβριήλ λέγοντας ότι «ο δήμαρχος ζητά να εισηγηθεί ο ίδιος το θέμα αν δεν έχει αντίρρηση» και τον αντιδήμαρχο ν’ απαντά χωρίς ίχνος δυσαρέσκειας έστω «δεν με πειράζει» παραχωρώντας το δικαίωμά του στον δήμαρχο(!), στο πιο κάτω link

https://youtu.be/oEACXYEniXA

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα