15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟρατή η ακαταλληλότητα του χώρου ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Πικέρμι

Ορατή η ακαταλληλότητα του χώρου ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Πικέρμι

Στην πράξη αποδεικνύεται η ακαταλληλότητα του χώρου που επελέγη απ’ την δημοτική αρχή Μπουρνούς – Βασιλόπουλου να τοποθετήσει το περίπτερο ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην πλατεία «Μιλτιάδη Έβερτ» στο Πικέρμι, επί της Λεωφ. Μαραθώνος.

Ορατή στην πράξη η δυσκολία παρκαρίσματος των πολιτών που επιχειρούν να τοποθετήσουν τ’ ανακυκλώσιμα υλικά τους στο κιόσκι.

Το παρκάρισμα του αυτοκινήτου όπως φαίνεται καθαρά στην εικόνα, όχι μόνο είναι παράνομο, αλλά κι επικίνδυνο επίσης, χωρίς βέβαια να φταίει ο οδηγός που θέλει να χρησιμοποιήσει το περίπτερο ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Φανταστείτε το κομφούζιο που θα δημιουργηθεί αν αντί ενός ΙΧ υπάρχουν πολλά περισσότερα αναμένοντας τη σειρά τους, μπροστά στο κιόσκι.

Μια τελείως απερίσκεπτη, όσο και επιπόλαια απόφαση, που κακώς αποδίδεται αποκλειστικά στον δήμαρχο κο Μπουρνούς – πόσο βολικό αλήθεια – ενώ το κακό αποτέλεσμα βαρύνει όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, πολύ δε περισσότερο όσους δηλώνουν οικολόγοι – περιβαλλοντολόγοι.

 

Υ.Γ. Κι ας μη επικαλεστεί ΚΑΝΕΙΣ ότι η απόφαση γι’ αυτό το φιάσκο ήταν ομόφωνη εκ περιφοράς απόφαση του Σώματος, αφού υπάρχουν έγκυρα στοιχεία που δείχνουν μια άλλη όψη της υπόθεσης. Περισσότερα εν ευθέτω χρόνω.

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα