21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠέπλο… εκφοβισμού «σκεπάζει» τους πολίτες που είναι αντίθετοι στην διοίκηση Μπουρνούς!

Πέπλο… εκφοβισμού «σκεπάζει» τους πολίτες που είναι αντίθετοι στην διοίκηση Μπουρνούς!

Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι, αφού το bullying που αντιμετωπίζει, οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη απ’ ότι η δημοτική αρχή Μπουρνούς...

Ίσως ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου είναι ο μόνος που μπορεί επαξίως να διεκδικήσει  βραβείο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς  τόσο του τοπάρχη, όσο και των αυλικών του, που απειλούν ποικιλοτρόπως όσους βρίσκονται απέναντι σε πράξεις αυταρχισμού, αλλά και εκτός νομίμου πλαισίου πράξεων.

Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι, αφού το bullying που αντιμετωπίζει, οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη απ’ ότι η δημοτική αρχή Μπουρνούς, δημοσίως μέσω κατάπτυστων δημοσιευμάτων σε τοπικά μέσα επικοινωνίας ή κοινωνικής δικτύωσης, είτε ιδιωτικά από αντιδημάρχους, έχει ξεπεράσει τα όρια ανοχής.

Από αυτή τη ζοφερή κατάσταση δεν ξεφεύγουν ούτε θεσμικοί παράγοντες που δεν σιγοντάρουν αποφάσεις του τοπάρχη στις πλείστες περιπτώσεις που κινούνται εκτός νομικών πλαισίων, ούτε αιρετοί που τολμούν να καταγγείλουν αυθαίρετες ενέργειες, ούτε εκπρόσωποι μέσων επικοινωνίας που εκφράζουν την αντίθετη άποψη ή δημοσιοποιούν επώνυμες καταγγελίες εναντίον της δημοτικής αρχής Μπουρνούς.

Κι ενώ οι κάθε είδους απειλές δεν πτοούν τους επωνύμους, αντιθέτως τους γιγαντώνουν, ωστόσο δημιουργούν κλίμα φόβου που σκεπάζει το κοινωνικό σύνολο, με αποτέλεσμα όσοι πλέον ασφυκτιούν, να συσπειρώνονται με σκοπό ν’ ανατρέψουν αυτή τη σαθρή κατάσταση.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα