20.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ (ΠΑΛΠΑΤΖΗ) ΚΙ ΕΓΙΝΕ!

ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ (ΠΑΛΠΑΤΖΗ) ΚΙ ΕΓΙΝΕ!

Της αμέσου δράσεως αποδεικνύεται ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής υπεύθυνος ύδρευσης και πρασίνου, ο οποίος με τη πολύτιμη βοήθεια της Fast Track ομάδας αποκατάστασης βλαβών ύδρευσης, τρέχει όλο το 24ωρο.

Για του λόγου το αληθές η προσωπική εμπειρία, όταν το βράδυ των εκλογών διαπιστώσαμε διαρροή σε σημείο μη εμφανές στην Καλλιτεχνούπολη. Όταν ειδοποιήσαμε τον Αντώνη εκείνος άμεσα έστειλε το συνεργείο, το οποίο δεν εντόπισε το σημείο.

Μετά τρεις – τέσσερις μέρες βρεθήκαμε ξανά επί τόπου όπου εξακολουθούσε η ίδια κατάσταση, το σημείο διαρροής ήταν στη χαράδρα απέναντι απ’ το “The view club” που δύσκολα εντοπιζόταν, όμως και πάλι η ανταπόκριση ήταν άμεση παρά την περασμένη ώρα (10 το βράδυ).

Τούτη τη φορά το συνεργείο ήρθε στο σημείο όπου τους περιμέναμε, τους δείξαμε τη βλάβη η οποία αποκαταστάθηκε άμεσα. Αυτό θα πει Fast Track υπηρεσία, υπό την αιγίδα του αντιδημάρχου Αντώνη Παλπατζή, που δίνει και την τελευταία ικμάδα του είναι του, στη προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Κάτι αναμενόμενο αφού επί 25ετία «κυνηγούσε» το όνειρο μια αιρετής θέσης στη διοίκηση του δήμου.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα