26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣπύρος Κάρλος: Ανεβάζει στροφές αντιπαράθεσης με δημοτική αρχή Μπουρνούς

Σπύρος Κάρλος: Ανεβάζει στροφές αντιπαράθεσης με δημοτική αρχή Μπουρνούς

Σε πρωταγωνιστή των προ ημερησίας ερωτήσεων αναδεικνύεται ο Σπύρος Κάρλος εκπρόσωπος της ελάσσονος μειοψηφίας, ο οποίος στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις έχει εστιάσει σε καίρια θέματα όπως ο ερανικός λογαριασμός και η στάση της Συμπαραστάτριας σε σχέση με αιτήματα δημοτών που της έχουν καταγγελθεί.

Στην περίπτωση του ερανικού λογαριασμού που είχε θέσει σε προηγούμενη συνεδρίαση, ο κος Κάρλος επανήλθε ζητώντας να του επιβεβαιωθεί η σύγκλιση της ερανικής επιτροπής που θα συνεδρίαζε κάποια Πέμπτη, με ερώτησή του στην συνεδρίαση της Τρίτης 25/2. Την απάντηση ανέλαβε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής κος Καλφαντής ό οποίος είπε ότι η επιτροπή συνεδρίασε την προηγούμενη Πέμπτη και θα συγκληθεί εκ νέου χωρίς ωστόσο ν’ αναφέρει τίποτα σχετικά με τη συζήτηση που έγινε. Ως εκ τούτου συμπεραίνεται ότι δεν υπήρξε η εκ του νόμου απαιτούμενη ομοφωνία, με εύλογο ερώτημα ποιος/οι διαφώνησαν και γιατί.

Στο θέμα της Συμπαραστάτριας, ο κος Κάρλος ήταν αφοπλιστικός αναφερόμενος σε πολεοδομικό αίτημα δημότων που της έχει καταγγελθεί εδώ και σχεδόν δύο μήνες χωρίς να έχουν λάβει απάντηση, οπότε ρώτησε γιατί δεν έχει απαντήσει και ποιος είναι ο μηχανισμός ελέγχου της.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι η Συμπαραστάτρια απολογείται στο Σώμα κάθε χρόνο, ενώ  επικαλέστηκε την ανεξάρτητη αρχή που διέπει τον θεσμό, ξεχνώντας προφανώς ότι η Συμπαραστάτρια κα Λιάνα Παπανδρέου ήταν υποψηφία δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της παράταξής του, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε ποια ανεξάρτητη λοιπόν αρχή αναφέρεται;

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα