23.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣτο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Κίρκη» ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Κίρκη» ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Πάνω από την Αττική πρόκειται να βρεθεί από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης η κακοκαιρία «Κίρκη», με κύρια χαρακτηριστικά  βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ωστόσο η κακοκαιρία «Κίρκη» ξεκίνησε με πρωινή αναζωογονητική βροχή που ρούφηξε λαίμαργα η διψασμένη γη. Απ’ τις απογευματινές ώρες ωστόσο αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η καταιγίδα «Κίρκη» διαδικτυακά, έχοντας πολλές ομοιότητες με την κακοκαιρία «Κίρκη» που πλήττει την χώρα, την Αττική και φυσικά το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Ήπια στην αρχή αναδεικνύοντας καραμπινάτα τοπικά προβλήματα που τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής απ’ τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου, με την ένταση των επικριτικών σχολίων ν’ αυξάνει αναλόγως με τη θεματολογία και την βαρύτητα ενός εκάστου θέματος που χρήζει εποικοδομητικού σχολιασμού, μπας και συνετιστεί η δημοτική αρχή ώστε να σταματήσει τον κατήφορο της εξουσίας του ενός και των αυλοκολάκων του.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα