19.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣτο στόχαστρο Μπουρνούς δύο ηχηρά ονόματα του Πικερμίου

Στο στόχαστρο Μπουρνούς δύο ηχηρά ονόματα του Πικερμίου

Στο στόχαστρο Μπουρνούς έχουν μπει δύο επώνυμοι του Πικερμίου, με μεγάλη προσβασιμότητα και στη Ραφήνα, ώστε να κοσμήσουν το ψηφοδέλτιό του ως υποψηφίου δημάρχου Ρ-Π.

Αν κι οι προσεχείς δημοτικές εκλογές απέχουν κοντά μια 2ετία+, ο τοπάρχης θέλοντας να προκαταβάλει πιθανούς αντιπάλους του με τον ίδιο στόχο (τους δύο επωνύμους), προκειμένου να πετύχει διάνα πριν απ’ αυτούς, έχει ξαποστείλει κουσκουσιάρικα πουλάκια της παρεούλας του, να διαλαλούν ότι οι δύο επώνυμοι, Σίσσυ Κατσούδα και Κώστας Ξηντάρας, έχουν ήδη κλείσει θέση στο ψηφοδέλτιό του.

Περιέργως η τοπική κοινωνία, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας, είναι διχασμένη αν πρέπει να πιστέψει ή όχι τα σχετικά τιτιβίσματα. Πολλοί θεωρούν ότι ίσως υπάρχει μια δόση αλήθειας σχετικά με την πιθανότητα ο Κώστας Ξηντάρας να υποκύψει στην «γοητεία» πιθανής επανεκλογής Μπουρνούς – αν και είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο δεδομένης της δυσαρέσκειας που περιβάλλει τον τοπάρχη εντός της παράταξής του και της τοπικής κοινωνίας – αλλά και του προσωπικού οφέλους λόγω επαγγέλματος.

Όσον αφορά την κα Κατσούδα η τοπική κοινωνία αισθάνεται προβληματισμένη για το αληθές των τιτιβισμάτων, καθώς η Σίσσυ είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με επώνυμο δικηγορικό γραφείο στην Παλλήνη και με αξιοζήλευτη επαγγελματική κι οικογενειακή καταξίωση. Οπότε, λέγεται ότι, δεν είναι δυνατόν να νιώθει ευτυχής απ’ την βεβαία, όπως διαδίδεται, εμπλοκή του ονόματός της στο ψηφοδέλτιο Μπουρνούς στην μελλοντική εκλογική αναμέτρηση, όταν μάλιστα μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει η ίδια την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα