25.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣυμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης, γένους θηλυκού στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης, γένους θηλυκού στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Χτες Τρίτη 29 Οκτωβρίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου διενεργήθηκε η κατά νόμο ψηφοφορία για την ανάδειξη Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης. Επί των παρόντων 26 δημοτικών συμβούλων, απόντος δικαιολογημένα του κου Πιστικίδη, η κα Λιάνα Παπανδρέου που προτάθηκε απ’ τον δήμαρχο εκλέχτηκε με 16 θετικές ψήφους έναντι 10 αρνητικών, που σημαίνει ότι η μία και καθοριστική για την εκλογή της ψήφος προήλθε απ’ την μειοψηφία. Γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά ως προς το πρόσωπο της μειοψηφίας που έκανε την διαρροή.

Κατόπιν τούτου πληροφορία μας από έγκυρη πηγή μιλά για λαθροχειρία εκ μέρους του Προεδρείου, κάτι όμως που δεν πιστεύουμε. Αντίθετα με δεδομένο ότι η κα Παπανδρέου είναι κάτοικος Ντραφίου και επί προσθέτως την εκλογή της υποστήριξε ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου κος Αδαμόπουλος, που πολλές φορές έγινε πιεστικός κατά τα λεγόμενα σε δημοτικούς συμβούλους του Πικερμίου, η πλάστιγγα γέρνει προς αυτούς με εστίαση, για τους γνώστες του τοπικού πεδίου, σε γένους θηλυκού σύμβουλο της μειοψηφίας.

Προς δημτοική αρχή: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται!

Για την ιστορία να πούμε ότι η κα Παπανδρέου νομικός το επάγγελμα, είχε κατέβει υποψήφια με τον κο Αδαμόπουλο που διεκδίκησε ανεπιτυχώς το δήμο την προηγούμενη θητεία, αλλά δεν εκλέχτηκε. Στις πρόσφατες εκλογές κατέβηκε υποψήφια με τον κο Μπουρνούς, μάλιστα τιτιβίσματα έλεγαν ότι ο κος Αδαμόπουλος ήταν ο μεσάζων σ’ αυτή την συνεργασία, αλλά απέτυχε ξανά να εκλεγεί. Οπότε η απόφαση του Δημάρχου να την προτείνει για την θέση αποτελεί ένδειξη καλής θέλησης προς την ίδια, αλλά και τον κο Αδαμόπουλο που την υποστήριξε. Νόμιμη απόλυτα διαδικασία, άσχετα αν συνάμα είναι και ηθικά παραδεκτή.

Τώρα πως η κα Παπανδρέου, η οποία έχει εκτεθεί με την παράταξη του Δήμαρχου, μπορεί να ενεργεί αμερόληπτα υπέρ των προβλημάτων όσων δημοτών ζητήσουν την βοήθειά της, που ενδέχεται να βρίσκονται απέναντι στην δημοτική αρχή, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα