22.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣυνάντηση Βασιλόπουλου – Καρανικολόπουλου στη Ραφήνα με επίκεντρο τον αθλητισμό

Συνάντηση Βασιλόπουλου – Καρανικολόπουλου στη Ραφήνα με επίκεντρο τον αθλητισμό

Ο αυτοδιοικητικός Ανδρέας Βασιλόπουλος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος απ’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου που παραβρέθηκε στην άκρως επιτυχημένη περιβαλλοντική δράση που συνδιοργανώθηκε απ’ την διοίκηση του ΟΛΡ με διαφόρους φορείς και συλλόγους, το Σάββατο 18 Ιουνίου, με στόχο τον καθαρισμό βυθού και παραλίας Ραφήνας.

Η παρουσία του Ανδρέα Βασιλόπουλου όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη απ’ την διοίκηση του λιμένος, Δέσποινα Γκικάκη και Σπύρο Χρυσοφώτη, αλλά είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συζητήσει με σημαντικούς παράγοντες της πολιτείας που παραβρέθηκαν στη δράση.

Άκρως ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η συζήτηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελο Κυριαζόπουλο στο Αλιευτικό καταφύγιο με ανταλλαγή απόψεων επί σημαντικών ζητημάτων αξιοποίησης – αναβάθμισης των υποδομών του λιμένος, με παράλληλη αναβάθμιση – αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της πόλης.

Σημαντική επίσης ήταν επίσης η μακροσκελής συζήτηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου, με τον σημαιοφόρο του Λιμενικού Σώματος Γιώργο Καρανικολόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής της εθνικής ομάδας ενόπλων στη χειροσφαίριση.

Οι δύο άντρες συζήτησαν εκτενώς για τις αθλητικές υποδομές του δήμου και τη χρήση τους από πολίτες κι απ’ τους τοπικούς συλλόγους, καθώς ο κος Καρανικολόπουλος έχει ιδρυτική σχέση με τον ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ. Οι απόψεις των δύο συνέπεσαν σε πολλά σημεία, με κορυφαίο την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, πολύ περισσότερο δε στους συλλόγους με αντικείμενο τον μαζικό αθλητισμό.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα