18.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΘαυμάστε κόσμε! Κιτς μνημείο με κόστος 25 χιλιάρικα απ’ τον δημοτικό κορβανά.

Θαυμάστε κόσμε! Κιτς μνημείο με κόστος 25 χιλιάρικα απ’ τον δημοτικό κορβανά.

Δεν φτάνει η καταπάτηση της προϊστορίας του τόπου, δεν φτάνει το μπετόν που κάλυψε την μικρή πλατεία πλάι στο ταχυδρομείο Ραφήνας, δεν φτάνει το κιτς μνημείο που έστησαν, στέλνουν και το λογαριασμό στους πολίτες αν και ποτέ δεν ρώτησαν τη γνώμη τους για τη χρήση και την ονομασία της γεμάτης προϊστορικά ευρήματα πλατείας.

Απλά υλοποίησαν μια υπόσχεση που δόθηκε, χωρίς να τη γνωρίζει κανείς απ’ τους περιοίκους, επί θητείας Πιστικίδη προς τον σύλλογο Κρητών να τους παραχωρήσουν χώρο για να στήσουν προτομή του Βενιζέλου και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έδωσαν ένα ιστορικό χώρο προς τούτο. Αυτό που εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι η σημερινή δημοτική αρχή Μπουρνούς-Βασιλόπουλου, βγάζουν ελαφρά τη καρδία 25 χιλιάρικα απ’ τον δημοτικό κορβανά για ένα μαρμάρινο βάθρο που θα φιλοξενήσει την προτομή, που όχι μόνο είναι κακόγουστο αλλά κοστίζει χρυσάφι.

Έλεος πια μ’ αυτή την δημοτική αρχή…δεν υπάρχει έστω ένας δημοτικός σύμβουλος που να αισθάνεται ντροπή τόσο απ’ την κακογουστιά, όσο και το υπέρογκο ποσό που δαπανάται απ’ τον δημοτικό κορβανά; Όλα πια θυσία στην άγρα ψήφων;

Προς επικύρωση του σχολίου ακολουθεί το PDF με την εισήγηση του θέματος 7 της Οικονομικής Επιτροπής

7. ΠΑΡΑΤΑΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤ. ΕΡΓΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΔΑΜ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα