16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤο ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει την περίκλειστη πρώην ταβέρνα στην πλαζ Ραφήνας

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει την περίκλειστη πρώην ταβέρνα στην πλαζ Ραφήνας

Ως φαίνεται τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα για την πρώην ταβέρνα της πλαζ Ραφήνας, ένα ακόμα θέμα που πρόσφατα αναδείξαμε εδώ και για το οποίο επίσης μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΟΛΡ ΑΕ Σπύρος Χρυσοφώτης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Χρυσοφώτη:

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα για το κατάστημα (πρώην ταβέρνα) το οποίο έχει στην κυριολεξία ερημώσει.

Θέλω όμως να επισημάνω τα εξής:

  1. Το κατάστημα δεν ανήκει κατά κυριότητα στον Οργανισμό, ούτε και στο Ελλ. Δημόσιο ή στο Δήμο Ραφήνας και συνεπώς δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση για λόγους πραγματικούς και νομικούς. Φρονώ ότι παρέλκει να σας αναφέρω ότι σε ξένη ιδιοκτησία δεν δυνάμεθα να παρέμβουμε, εκτός και εάν υπάρχει επικινδυνότητα, η οποία εν προκειμένω δεν υφίσταται.
  2. Η έξωθεν του καταστήματος πέργκολα ανήκει στον Οργανισμό και ως περιουσιακό στοιχείο του Οργανισμού δε δύναται να αποξηλωθεί – καταστραφεί. Άλλωστε ακόμη είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και απλά χρειάζεται περιοδικά μια συντήρηση (θα περαστεί βερνίκι ξύλου στα μέσα του επόμενου μηνός).

Η περίφραξη (πράγματι όχι καλαίσθητη), τοποθετήθηκε επί προηγούμενης διοικήσεως (Αδαμοπούλου) για πραγματικό λόγο και συγκεκριμένα διότι κατασκήνωναν κάτω από την πέργκολα Ρομά!!!! Συνεπώς απόφαση και δική μας είναι παραμείνει στην θέση της και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο απλά αλλαγής της εάν αυτό είναι αναγκαίο.

Δυστυχώς, πέραν της συντήρησης της πέργκολας, ο Οργανισμός δεν μπορεί να πράξει οτιδήποτε άλλο παρά να προστατεύσει την περιουσία του με την εν θέματι περίφραξη, πράγμα το οποίο έχει ήδη γίνει. Είμαστε στη διάθεση του οποιουδήποτε να βοηθήσουμε εάν κάποιος θελήσει να μισθώσει το κατάστημα και να επενδύσει.

Με Εκτίμηση

Σπύρος Χρυσοφώτης

Πρόεδρος της ΟΛΡ ΑΕ»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα