24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤο τεστ που κανένας δεν μπορεί να λύσει: Αν βρεις την λύση,...

Το τεστ που κανένας δεν μπορεί να λύσει: Αν βρεις την λύση, είσαι ιδιοφυία

Πρέπει να βρείτε τη λύση σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα...

Ο παρακάτω γρίφος έχει δυσκολέψει πολύ τους χρήστες του διαδικτύου, αφού για να λυθεί χρειάζεται τη δημιουργική σκέψη που έχει μια ιδιοφυία. Οι γρίφοι ακονίζουν το μυαλό και δεν είναι πάντοτε εύκολο να οδηγηθούμε στη λύση τους. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να λυθούν σε πολύ σύντομο χρόνο, γεγονός που δείχνει πόσο έχουμε ανεπτυγμένες κάποιες μας ικανότητες.

Ο παρακάτω γρίφος δημιουργήθηκε για να σε παιδέψει κι αν τον λύσεις, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι ιδιοφυία! Η παρακάτω εικόνα δημιουργήθηκε για όσους λατρεύουν τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε μορφή και τα puzzle. Ο συγκεκριμένος γρίφος σε καλεί να τον λύσεις μέσω της δημιουργικής σκέψης. Μπορεί να τα καταφέρεις;

Δείτε τον γρίφο

Παρακάτω, υπάρχει ένα λάθος που πρέπει να εντοπίσεις σε 10 δευτερόλεπτα… Προσπάθησε να παρατηρήσεις προσεκτικά κάθε κάρτα αλλά με ταχύτητα καθώς ο χρόνος περνάει.

Δείτε την απάντηση

Αν βρήκες τη λύση είσαι ιδιοφυία. Αν δεν τα κατάφερες, σου έχουμε τη λύση παρακάτω. Η απάντηση στον γρίφο είναι ο αριθμός 12 καθώς δεν υπάρχει στην τράπουλα από τη στιγμή που το νούμερο 10 είναι το μεγαλύτερο και μετά ακολουθούν ο βαλές, η βασίλισσα και ο βασιλιάς.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα